bkkinfo_kozut
Valósidejű közúti közlekedési információk
Real - time road transport information
Kiemelt hírek
Jelzőlámpahiba a Fehérvári úton
ma 08:55 - visszavonásig
Sárgán villognak a jelzőlámpák a Fehérvári úton a Dombóvári útnál.
Sávlezárás a Fehérvári úton
ma 06:00 - október 25. 19:00-ig
A XI., Fehérvári úton kifelé a Bártfai utcától a Hengermalom útig lezárnak egy sávot, mert gázvezetéket építenek. Részletek...
A Bártfai utcát a Petzvál József utcától egyirányúsítják a Fehérvári útig. A Dombóvári úttól a Bártfai utcáig a parkolósávot zárják le. A Fehérvári úton a Dombóvári útnál megszűnik a forgalomkorlátozás.
Csőtörés a Pozsonyi úton
október 05. 16:24 - visszavonásig
A Pozsonyi úton a Radnóti Miklós utcánál eltörött egy vízvezeték. Részletek...
A 75-ös trolibusz rövidített útvonalon közlekedik a Dózsa György út M és a Puskás Ferenc Stadion M között, a 76-os trolibusz pedig terelt útvonalon a Keleti pályaudvar M és az Arany János utca M között jár. A kimaradó szakaszon pótlóbusszal lehet utazni, mely nem érinti a Radnóti Miklós utca és a Jászai Mari tér megállót.
Megnyitották a Szépvölgyi út - Bécsi út csomópontot
szeptember 29. 20:00 - visszavonásig
Megnyitották a Szépvölgyi út Bécsi út és Lajos utca közötti szakaszát. Részletek...
A Szépvölgyi úton lefelé kettő, felfelé egy sáv járható. Szintén megnyitották a Bécsi utat a Szépvölgyi úttól kifelé a Nagyszombat utcáig. Befelé továbbra is a Lajos utca felé kell kerülni.
Forgalmi rend változás a Vérmező úton
szeptember 19. 04:30 - október 11. 04:30-ig
Megváltozott a forgalmi rend az Attila út–Krisztina körút–Vérmező út találkozásánál. Részletek...
Minden irányból csak egy sávon lehet átjutni a csomóponton.
A Vérmező úton az Ostrom utca előtt sávelhúzással csak két sáv járható.

A Csalogány utca irányából ismét két sávon lehet majd közlekedni a Széll Kálmán tér felé.
Megnyitották a Százlábú híd kifelé vezető oldalát
szeptember 14. 00:01 - visszavonásig
A Kerepesi úton a Százlábú hídnál visszaállt az eredeti forgalmi rend szerint lehet közlekedni, megnyitották a kifelé vezető útpályát. Részletek...
A felújítási munkálatok miatt azonban az Asztalos Sándor útról továbbra sem lehet kihajtani a Kerepesi útra.
Széll Kálmán tér felújítása - újabb ütem
szeptember 13. 00:01 - visszavonásig
Tart a Széll Kálmán tér felújítása. Részletek...
A Széll Kálmán téren a Szilágyi Erzsébet fasor felé két sávot lezártak a Dékán utcától. A Dékán utcát egyirányúsították a Fillér utca felé.
A Fillér utca irányából az Ezredes utcán keresztül lehet kijutni a Szilágyi Erzsébet fasorba.

A 149-es autóbusz módosított útvonalon közlekedik (Fillér utca – Ezredes utca – Szilágyi Erzsébet fasor – Széll Kálmán tér – Dékán utca – Retek utca), és a Dékán utcában lesz az ideiglenes Széll Kálmán téri megállóhelye.

A Széll Kálmán téren a Szilágyi Erzsébet fasor–Krisztina körút–Margit körút csomópontban minden irányból jelzőlámpa szabályozza az áthaladást, illetve új, jelzőlámpás gyalogos-átkelőhelyet is kialakítottak a csomópontnál.

A Krisztina körúton a Maros utcától, és folytatásában a Vérmező úton csak egy sáv járható a Várfok utcáig.

A Margit körúton a Retek utcától egy sávon lehet közlekedni a Széll Kálmán tér felé, a Margit híd irányába a Dékán utca és a Széna tér között szintén csak egy sáv járható.

A 61-es villamos Hűvösvölgy felőli, északi ágán az ideiglenes végállomást áthelyezték a térre, a 4-es és a 6-os villamos végállomása mellé. A 61-es járat déli ágán változatlan a közlekedési rend. Korábbi helyéről indulnak a 22-es buszcsalád járatai, a 155-ös és a 156-os járat végállomása is átkerül a Széna térről a Széll Kálmán térre.

A Várfok utcát lezárták a Vérmező út és a Csaba utca között, viszont a tér és a Csaba utca között megnyitották és az Csaba utca felé egyirányú. Ide kerültek át az autóbusz-végállomások (21-es, a 21A, a 139-es, a 140-es és a 140A).

A Széll Kálmán téren a végleges helyére került a 4-es és a 6-os villamos végállomása.

A gyalogosforgalom más útvonalra került át, ezért egyes járatokra (Várfok utcából, illetve a Csaba utcából induló buszokra) a kevesebb gyaloglás érdekében célszerűbb a Déli pályaudvarnál átszállni. A metrót a Margit körút és a Vérmező út felől lehet elérni.

A Széll Kálmán térnél a Margit körúton a Széna tér felől a Dékán utcánál megszűnt a jobbra kanyarodó sáv. A 116-os autóbusz megállóját áthelyezték.

A Várfok utcai töltés átépítése miatt lezárták a Széll Kálmán téri villamosalagutat. A 18-as és az 59-es villamos ideiglenes végállomásától a teret a Vérmező út felől új ideiglenes lépcsőkön keresztül lehet megközelíteni.

A 18-as és az 59-es villamos rövidített útvonalon, az Attila úti ideiglenes végállomástól a Savoya Parkig, illetve a Márton Áron térig közlekedik.

Több autóbusz megállóhelye és/vagy útvonala módosult.
A Várba közlekedő 16-os buszcsalád végállomása az Ostrom utcába, a Széna tér torkolatához került. A 956-os éjszakai autóbuszra csak a Krisztina körúton, a Csaba utcánál lehet felszállni.
Meghosszabbított útvonalon jár a 91-es autóbusz (a Nyugati pályaudvar és a Királyhágó tér között), valamint a 102-es busz (Zugliget, Libegő és a Szendrő utca között).
A 116-os és a 916-os autóbusz módosított útvonalon jár.
Az 59A villamos és a 291-es autóbusz nem közlekedik.
(Az aktuális információkért látogasson el a www.bkk.hu/szellkalmanter oldalra.)

Újabb sávlezárások a Budaörsi úton
augusztus 31. 07:00 - visszavonásig
A Budaörsi úton a befelé vezető oldalon a Pannonhalmi úttól a Nagyszőlős utcáig lezárták a külső sávot útépítés miatt. Részletek...
A Nagyszőlős utcai felüljárótól a BAH-csomópontig csak egy sáv járható.

Kifelé a Nagyszőlős utcai felüljáróig két sávban lehet haladni, a belső sáv forgalmát átterelték a szembejövők oldalára.

A Nagyszőlős utcától a Pannonhalmi útig kifelé három sáv járható, a Nagyszőlős utca irányából továbbra is csak egy sávon lehet kijutni a Budaörsi útra.

Az M1-M7-es irányából érdemes az Egér út felé kerülni.
Sávelhúzás az M3-as autópálya fővárosi szakaszán
augusztus 08. 20:00 - visszavonásig
Az M3-as autópálya fővárosi szakaszán sávelhúzással irányonként két sáv járható a Szentmihályi úti felüljáró és az M0-ás autóút között, felújítás miatt. Ezen a szakaszon sebességkorlátozásra is számítsanak. A munkálatok várhatóan szeptember végéig tartanak.
Lezárás a XI., Bartók Béla úton
augusztus 02. 14:33 - október 31. 23:30-ig
A XI,. Bartók Béla út bevezető oldalát a Bertalan Lajos utca és Szent Gellért tér között lezárták távhővezeték felújítása miatt.
Részletek...
A forgalmat befelé a Bertalan Lajos utca–Budafoki út–Szent Gellért tér útvonalon terelik, ezért a Bertalan Lajos utca a Budafoki út felé, a Budafoki út pedig a Bertalan Lajos utca és Műegyetem rakpart között a városközpont felé egyirányú.

A Budai alsó rakpart, illetve a Műegyetem rakpart felől a Bartók Béla utat a Bertalan Lajos utca - Budafoki út – Zenta utca útvonalon lehet elérni.

A Zenta utca a Bartók Béla út felé egyirányú, és a Zenta utca–Bartók Béla út csomópontban ideiglenes jelzőlámpa irányítja a forgalmat. A Bartók Béla úton balra a Móricz Zsigmond körtérnél lehet a Villányi útra kanyarodni.

A Bartók Béla út-Csíky utcai csomópontot lezárták, a Csíky utca zsákutca. A Bercsényi utca a Lágymányosi utca irányából szintén zsákutca lett.

A 7-es, 86-os, 107-es, 133-as, 233-as, 907-es és a 973-as autóbusz terelt útvonalon jár. A Szent Gellért téren Pest felé az autóbuszmegállót áthelyezték.
A Görgey Artúr utca felújításának újabb üteme
július 28. 04:00 - visszavonásig
Újpesten a Görgey Artúr utca felújításának újabb üteme kezdődik.
Átadják a forgalomnak a Görgey Artúr utca - István út – Deák Ferenc utca – Csokonai utca – Klauzál utca csomópontot. Lezárják a Görgey Artúr utca Rózsa utca és Klauzál utca közötti szakaszát, a Rózsa utca és a Szilágyi utca közötti szakaszra pedig csak a tömegközlekedési járművek, illetve a célforgalom hajthat be.
Részletek...
A 12-es villamos továbbra sem közlekedik, a 14-es villamos a Lehel tér és a Szent István tér- Újpesti piac között jár, a 14E villamospótló autóbusz nem közlekedik. Újra az eredeti
útvonalán jár a 30-as, a 30A, a 121-es, a 230-as és a 930-as autóbusz.
A Fehérvári úton folytatják a közműépítést
július 27. 07:00 - holnap 10:00-ig
A Fehérvári út befelé vezető oldalán folytatódik a gázvezeték építése, ezért több helyen útszűkületre kell számítani a Galambóc utca és Dombóvári út között.
Lezárás az Aranyhegyi úton
holnap 07:00 - április 30. 23:59-ig
Lezárják az Aranyhegyi utat az Aranyvölgy utca és a Rozsda utca között, a forgalmat a megépült új útpályára terelik (a Pomázi úti felüljáró építése miatt). Részletek...
Zsákutca lesz az Aranyvölgy utca a Bécsi út felől, az Aranyhegyi lejtő pedig a Gúla utca irányából. A 160-as és a 960-as autóbusz Aranyhegyi lejtő megállóját áthelyezik.
Időszakos sávlezárás az M1-M7 közös szakaszán
ma 10:30 - október 15. 20:00-ig
Az M1-M7 közös bevezető szakaszán a gazdagréti felhajtónál portáltábla építése miatt napközben (10:30 és 20 óra között) sávlezárásra kell készülni. Részletek...
A kifelé vezető oldalon a belső sávot zárják le egy szakaszon, így csak két sáv lesz járható.
Útszűkület a Baross utcában
ma 09:19 - visszavonásig
A Baross utca befelé vezető oldalán a Szabó Ervin tér előtt útszűkületen kell számítani közművezeték-javítás miatt.
Csatornázás a XIV., Csömöri úton
október 05. 16:00 - holnap 12:00-ig
A XIV., Csömöri úton lezárták a befelé vezető oldalt a Fűrész utca és a Must utca között csatornázás miatt. A váltakozó irányú forgalmat jelzőlámpa szabályozza várhatóan szerda reggelig.
Gázvezeték-építés a Nagy Lajos király útján
október 01. 07:00 - visszavonásig
A Nagy Lajos király útján a Mogyoródi út és a Fogarasi út között gázvezeték-építés sávelhúzással két szűkített sávon lehet csak közlekedni.
Úbeszakadás a Petneházy utcában
szeptember 30. 17:30 - visszavonásig
A XIII., Petneházy utca és az Üteg utca kereszteződésében beszakadt az útpálya. Részletek...
A 32-es autóbusz terelt útvonalon közlekedik az Örs vezér tere felé, nem érinti a Papp Károly utca és a Béke utca megállót.
Útfelújítás a Százados úton
szeptember 28. 07:00 - visszavonásig
A VIII., Százados utat félszélességben lezárták a Szörény utca és a Kerepesi út között, és egyirányúsították a Kerepesi út felé útfelújítás miatt.
Sávlezárás a Szilágyi Erzsébet fasorban
szeptember 27. 07:00 - visszavonásig
A Szilágyi Erzsébet fasorban a Széll Kálmán tér után egy szakaszon csak egy sáv járható a kifelé vezető oldalon. Részletek...
A Krisztina körút, illetve a Margit körút irányából pedig a sávok vonalvezetése megváltozott.
Bérkocsis utca lezárása
szeptember 25. 17:00 - visszavonásig
Lezárták a Bérkocsis utcát a Bacsó Béla utcánál, mert beszakadt az úttest.
Korlátozás a Margitszigeti le- és felhajtón
szeptember 24. 08:00 - február 12. 18:00-ig
Az Árpád híd Pestre vezető oldalán lezárták a margitszigeti lehajtót útfelújítás miatt, és egyirányúsították az Árpád híd felé. Részletek...
A Népfürdő utcai lehajtónál visszafordulva, a Budára vezető oldalról lehet lejutni a Margitszigetre. A 226-os autóbusz módosított útvonalon közlekedik.
Korlátozás a Pomázi út - Keled úti csomópontban
szeptember 21. 06:00 - december 15. 06:00-ig
A III., Pomázi út – Keled út csomópont közelében korlátozást vezetnek be felújítási munkák miatt.
Részletek...
A 160-as és a 960-as autóbusz a Batthyány tér M+H felé nem érintik a Keled út megállót.
Közműépítés a Vérhalom térnél
szeptember 11. 08:00 - visszavonásig
A II., a Vérhalom téren a Cimbalom utca és a Pajzs utca között dolgoznak. Egy szűk sáv járható, tilos parkolni a munkaterületnél
A Vérhalom utcában és a Pentelei Molnár utcában várhatóan kedden (szept. 15-én) megszűnik a korlátozás.A II., Vérhalom térnél felújítják a vízvezetéket, ezért a Vérhalom utcát mától egyirányúsították a Törökvész úttól a tér felé. Részletek...
A Vérhalom utcában és a Pentelei Molnár utcában várhatóan szeptember 15-én megszűnik a korlátozás.
Közműépítés a Toldy Ferenc utcában
szeptember 11. 08:00 - visszavonásig
A Toldy Ferenc utcában felújítják a vízvezetéket a Donáti utca és a Fiáth János utca között (szakaszosan). A munkaterület melletti útszakaszt egyirányúsítják a Fiáth János utca felé.
A Kamaraerdei úton csatornát építenek
szeptember 09. 08:00 - visszavonásig
A XI., Kamaraerdei úton folytatódik a csatornaépítés a Kolozsvári utca és a Hosszúréti patak közötti szakaszon, ezért félpályás lezárásra és jelzőlámpás irányításra kell számítani.
Felújítják a Rákos-patak hídját
szeptember 08. 12:00 - visszavonásig
Megkezdődik a XIV., Füredi utcában a Rákos-patak hídjának a felújítása. Részletek...
A hídon a váltakozó irányú áthaladást jelzőlámpa szabályozza. A Gvadányi utca Kerepesi út felőli torkolatát a Rákos-patak mindkét oldalán lezárják, erre csak a Szentmihályi út felől, illetve az Egyenes utca–Rátót utca útvonalon át lehet behajtani. Egyirányúsítják a Gvadányi utcát a Füredi utcától a Fogarasi út felé. A felújítás várhatóan január közepéig tart.
Lezárták a Pillangó utcai P+R parkolót
szeptember 07. 18:00 - visszavonásig
Felújítás miatt lezárták a Pillangó utcai P+R parkolót, ezért útszűkületre kell számítani a Kerepesi út és Albertirsai út kereszteződésében.
Sávlezárás a Közraktár utcában
szeptember 07. 09:00 - visszavonásig
A Közraktár utcában folytatódik a csatorna-felújítás, a Zsil utca és a Boráros tér között mindkét irányban csak egy sáv járható.
Felújítják a Maglódi utat
szeptember 07. 07:00 - visszavonásig
Hétfőtől a X., Maglódi utat egyirányúsítják a Sírkert úttól a Sibrik Miklós útig útfelújítás miatt. Részletek...
A közúti forgalom számára ajánlott terelőút az Új-Köztemető felé a Maglódi út - Sibrik Miklós út - Mádi utca - Újhegyi út.

A városhatár felé közlekedő 95-ös és 195-ös autóbuszok terelt útvonalon járnak.
Körforgalmat építenek a Margó Tivadar utca és Baross utca kereszteződésben
szeptember 05. 06:00 - október 15. 23:59-ig
A Margó Tivadar utca és Baross utca kereszteződésben körforgalmat építenek. Első ütemben a Margó Tivadar utca egyirányú lesz a Szélmalom utcától a Tiborc utcáig, a Baross utca pedig a Fiatalság utcától a Margó Tivadar utca felé.
Részletek...
Az érintett buszmegállókat áthelyezik.
Félpályás lezárás a Rákosi úton
szeptember 04. 07:00 - október 20. 18:00-ig
A XVI., Rákosi úton a Sarkad utca és a Csallóközi utca között a fél útpályát lezárják közműépítés miatt. Részletek...
A váltakozó irányú áthaladást jelzőlámpa szabályozza.
Sávlezárás a Szerencs utcában
augusztus 24. 14:00 - október 15. 18:00-ig
A XV. Szerencs utcában a Jánoshida utcától, a Hősök útján a Madách utcáig gázvezeték-építés miatt sávlezárásra kell számítani.
Forgalmi rend változás a Zsigmond téren
augusztus 08. 07:00 - visszavonásig
Megváltozott a forgalmi rend a Zsigmond téren. A Bécsi út irányából két sávon lehet balra, a Lajos utcába kanyarodni, a Lajos utca irányából nem lehet felhajtani az Ürömi utcába. Részletek...
A Lajos utca kifelé vezető oldaláról pedig külön sávból lehet balra, a Cserfa utcába kanyarodni.

Az Árpád fejedelem útján kifelé az uszodánál csomópont átépítés miatt lezárták a külső sávot.
Ideiglenes gyalogátkelő a Lánchídnál
július 06. 09:50 - visszavonásig
A Lánchíd pesti hídfőjénél ideiglenes gyalogátkelőhelyet létesítettek. A forgalmat jelzőlámpa szabályozza.
Népfürdő utca–Vizafogó utca útvonal lezárása
május 31. 07:00 - visszavonásig
Vasárnaptól lezárják a XIII., Népfürdő utca–Vizafogó utca útvonalat a Dagály utca és a Cserhalom utca között, mert megkezdődik a Dagály strand átépítése. Kerülni a Váci út–Róbert Károly körút útvonalon lehet. Részletek...
A Dagály fürdő előtti területre kizárólag a kerékpárosok, a BKK járatai, illetve a célforgalom hajthat be.
Csomópontépítés és közműépítés a Budaörsi úton a Balatoni útnál
május 17. 07:00 - visszavonásig
Az M1-M7-es autópálya közös bevezető szakaszán a Balatoni út előtti benzinkút és a Budaörsi úton a Bozókvár utca között sávelhúzással irányonként három sáv járható. Részletek...
A Balatoni út forgalmát a Sasadi úti csomópont előtt ideiglenes útpályára terelték, ahonnan a Március utcánál tudnak becsatlakozni a Budaörsi útra.
Október 1-től a Balatoni útról a városközpont felé új útpályán, közvetlenül lehet becsatlakozni az M1M7-es bevezető szakaszára, a korábbi felhajtósáv megszűnik.
A Balatoni úton kifelé az autópálya alatti szakaszon útszűkületre kell számítani, a forgalmat időnként csak irányonként váltakozva, egy sávon engedik át, várhatóan október végéig.
A Budaörsi úton kifelé a Beregszász út után egy szakaszon lezárták a külső sávot vízvezeték-építés miatt.
A Beregszász utat a Budaörsi útnál lezárták közműépítés miatt.
Budai fonódó villamoshálózat: Bécsi út, Frankel Leó út, Zsigmond tér
október 27. 06:00 - visszavonásig
Megváltozott a forgalmi rend a Bécsi úton, a Frankel Leó úton, az Üstökös utcában és a Zsigmond téren. Részletek...
A Bécsi utat a Szépvölgyi úttól egyirányúsították a Zsigmond térig a budai fonódó villamoshálózat építéséhez kapcsolódó munkák miatt. A Nagyszombat utcától a Tímár utcáig északi irányban a forgalmat a villamospályára terelik.

A Zsigmond téren a Bécsi út és a Lajos utca között irányonként egy sáv járható.

A Frankel Leó utat lezárták az Üstökös utca és a Vidra utca között, illetve egyirányúsították a Zsigmond tértől befelé az Üstökös utcáig. A Komjádi Béla utca és a Zsigmond tér között mindkét irányban lehet közlekedni.

A Vidra utcában nem lehet közlekedni.
A Török utcában csak egy sáv járható.

Az Üstökös utcát kétirányúsították.

A Frankel Leó út felől a kétirányúsított Üstökös utcán keresztül lehet balra az Árpád fejedelem útjára kihajtani észak felé.
Budai fonódó villamoshálózat: lezárták a Bem rakpartot
október 22. 00:00 - visszavonásig
A Bem rakpartot lezárták a Batthyány tér és a Bem József tér között a budai fonódó villamoshálózat építése miatt. Részletek...
A forgalmat a kétirányúsított Fő utcába terelik át a Szilágyi Dezső tér északi oldala és a Bem József tér között.

Irányonként egy sáv járható a Bem rakpart Margit híd és a Bem József tér közötti szakaszán.

A Halász utcánál jelzőlámpás csomópontot alakítottak ki az alsó rakparton. Az észak felé közlekedők a Halász utcánál hajthatnak fel az alsó rakpartról, déli irányban érdemes a Mozaik utcánál lehajtani a Budai alsó rakpartra.

A Fő utca és a lezárt Bem rakpart közötti átvezető utak a Fő utca felől zsákutcák lettek. Balra kanyarodni a Széna tér felé a Csalogány utcánál lehet.
Félpályás lezárás a Károli Gáspár utcában
holnapután 07:00 - november 05. 18:00-ig
Csepelen a Károli Gáspár utcában a Kossuth Lajos utca és a Táncsics Mihály utca között félpályás lezárásra kell számítani közműmunkák miatt
Részletek...
A Károli Gáspár utca és a Táncsics Mihály utca kereszteződésében pedig útszűkületen kell áthajtani.
Felújítás a XVIII., Ipacsfa utcában
október 04. 12:49 - december 15. 19:00-ig
A XVIII., Ipacsfa utcát felújítják a Méta utca és az FKF-telephely között. Szakaszonként időszakos korlátozásra; egyirányúsításra, illetve útlezárásra kell számítani.
A Nagykörúton újabb szakaszon folytatják a közműépítést
szeptember 25. 08:00 - október 09. 18:00-ig
A Nagykörúton folytatják a vízvezeték-építést, ezért a József utca és a Kis Salétrom utca között lezárják a parkolósávot.
Lezárás a XIV., Dorozsmai utcában
szeptember 22. 06:00 - december 20. 06:00-ig
A XIV., Dorozsmai utcát lezárták a Rákospatak utca és a Pándorfalu utca között csatorna-felújítás miatt.
Budai fonódó villamoshálózat: Margit híd budai hídfő
november 08. 20:00 - visszavonásig
A budai fonódó villamoshálózat építése miatt módosult az Árpád fejedelem útján a forgalmi rend.

Részletek...
A Komjádi uszodától az Üstökös utcáig megváltozott a forgalmi rend. A belső sávban haladhat a közúti forgalom, a külső sávból csak jobbra, az Üstökös utcába lehet kanyarodni, a középső sáv pedig buszsáv lett.

A Tölgyfa utcában a Fekete Sas utcától egy szakaszon csak egy sávon lehet közlekedni.

Az Üstökös utcából a munkaterület megkerülésével egy sávból lehet jobbra kanyarodni az Árpád fejedelem útjára, illetve lehajtani az alsó rakpartra.
A Török utcában csak egy sáv járható, a 960-as autóbusz Margit híd, budai hídfő H megállóját a Margit utca utáni szakaszra helyezték át.

Az Árpád fejedelem útján a híd alatt irányonként egy sáv járható.

A Margit hídnál lezárták a Budai alsó rakparti le- és felhajtót.

A Margit híd, budai hídfőjéből az Árpád fejedelem útjára vezető lehajtón csak egy sáv járható (a Vidra utcánál kikapcsolták a jelzőlámpát).
Korlátozás az M5-ös autópálya fővárosi szakaszán
szeptember 21. 07:00 - december 15. 18:00-ig
Az M5-ös autópálya fővárosi szakaszán az autópiacnál felújítják a hidat, ezért a belső sávokat lezárják. Részletek...
A forgalom sávelhúzással irányonként két sávban halad, azonban sávelhúzásra és sebességkorlátozásra is számítani kell.
Korlátozások a Böszörményi úton
szeptember 01. 07:00 - október 30. 23:30-ig
A XII., Kiss János altábornagy utcában útfelújítás kezdődik. Emiatt a Böszörményi út és a Margaréta utca közötti szakaszt lezárják. Részletek...
A Böszörményi úton a Kiss János altábornagy utca előtt a villamospályára terelik a forgalmat, szintén útfelújítás miatt.
További változások
Gázvezeték-javítás a Juhász Gyula utcában
ma 08:45 - visszavonásig
A III., Juhász Gyula utcában a Hatvany Lajos utca előtt a Madzsar József utca felé útszűkületen kell áthajtani gázvezeték-javítás miatt.
Útfelújítás a Helikopter úton
ma 07:00 - visszavonásig
A XVII., Helikopter úton lezárják a fél útpályát a Kvasz András utca és Lőrinci út között útfelújítás miatt. Részletek...
A váltakozó irányú forgalmat jelzőlámpa szabályozza.
Sávlezárás a Kamaraerdei úton
október 05. 09:00 - visszavonásig
Gázvezeték-javítás miatt útszűkületre számítsanak a Kamaraerdei út elején a kifelé vezető oldalon.
Útszűkület a Csanády utcában
október 05. 09:00 - visszavonásig
A XIII., Csanády utcában leszűkül az útpálya a Kresz Géza utca után, gázvezeték-javítás miatt.
Útszűkület a Nagytétényi úton
október 05. 08:00 - október 19. 23:00-ig
A Nagytétényi úton a Petőfi Sándor utcánál közművet építenek, emiatt korlátozásokra számítsanak. Az érintett buszmegállót a Március 15. utcához helyezik át.
Lezárták a Berényi utcát
október 02. 07:00 - visszavonásig
A I., Berényi utcát lezárták, ugyanis csatorna-felújítás kezdődik.

Csatornaépítés az Üllői úton
szeptember 28. 07:00 - október 15. 18:00-ig
Az Üllői út kispesti szakaszán a Kossuth tér előtt a kifelé vezető oldalon a külső sávot lezárják csatornaépítés miatt.
Sávlezárás a Fogarasi úton
szeptember 26. 15:00 - visszavonásig
A Fogarasi úton befelé az Álmos vezér útjánál felbontották a külső sávot, mert javítják a gázvezetéket.
Kétirányúsították a Duránci utcát egy szakaszon
szeptember 26. 00:01 - visszavonásig
A XI., Duránci utcát az Alabástrom utca és a Hunyadi Mátyás utca között kétirányúsították a környező utcák forgalmának csökkentése érdekében.
Útépítés a Bécsi út külső szakaszán
szeptember 19. 07:00 - visszavonásig
A Bécsi úton a vasúti átjárónál a befelé vezető oldalon útfelújítás kezdődik, emiatt útszűkületre kell számítani. Részletek...
Irányonként továbbra is egy sáv lesz járható.
Lezárják a Sas utcát
szeptember 18. 07:00 - október 30. 23:59-ig
Az V., Sas utcában karbantartás miatt a Szent István tér melletti útszakaszt lezárják. A gépjárműforgalom a mélygarázson keresztül haladhat, és 2 méteres magasságkorlátozás lép életbe.
Útszűkület a Máriaremetei úton
szeptember 16. 07:00 - visszavonásig
A Máriaremetei úton útszűkületre számítsanak Líra utcánál a gyalogos híd felújítása miatt.
Részletek...
A gyalogos hidat lezárják.
Csatornafelújítás a Szered utcában
szeptember 14. 08:00 - november 15. 18:00-ig
A Szered utcát lezárták a Miskolci utca és az Öv utca között, mert felújítják a csatornát.
Közműépítések a III. kerületben
szeptember 14. 07:00 - november 06. 18:00-ig
Közműépítés miatt a III., Petur utcában, a Lilla utcában, valamint a Keve utcában az Emőd utca és a Kalászi út között forgalomkorlátozásra kell számítani.
Lezárták a Városház teret
szeptember 14. 07:00 - visszavonásig
A Városház teret (Mihalik Sándor utca–Mária Terézia utca–Tűzoltó utca–Játék utca) lezárták, mert felújítják a csatornát.
Közműépítés a Lőrinci úton
szeptember 12. 07:00 - november 30. 18:00-ig
A XVIII., Lőrinci úton a Szálfa utca és a Törvény utca között csatornaépítés miatt a fél útpályát lezárják. Részletek...
A váltakozó irányú áthaladást jelzőlámpa szabályozza.
Közműépítés a Villányi úton
szeptember 07. 07:00 - október 19. 18:00-ig
A XI., Villányi út Móricz Zsigmond körtér felé vezető oldalán a Tas vezér utcánál közműépítés miatt útszűkületre számítsanak. Részletek...
Az érintett autóbuszok megállóját áthelyezik.
Csatornafelújítás a Munkás utcában
szeptember 01. 07:00 - október 30. 18:00-ig
A VII., Munkás utcában felújítják a csatornát az Alsó Erdősor utca és a Rottenbiller utca között, korlátozásokra kell számítani.
Megváltozott a forgalmi rend a X., Ihász utcában
augusztus 05. 09:43 - visszavonásig
Megváltozott a forgalmi rend az X., Ihász utcában, egyirányú lett a Kápolna tértől a Harmat utca felé. Az onnan érkezők a Kőér utca felé kerülhetnek.
Forgalmi rend változás a Határ úti buszvégállomásnál
június 15. 08:00 - visszavonásig
Tart a Határ úti buszvégállomás átépítése, emiatt ideiglenes végállomást alakítottak ki a P+R parkoló területén. Részletek...
A közúti forgalmat érintő változás, hogy a Kőér utca irányából nem lehet kihajtani a Vak Bottyán utcába, illetve a Vak Bottyán utcán befelé haladóknak a Hamvas utcánál ki kell hajtani az Üllői útra.

Az M3-as metró Ferde utca felé vezető kijáratát is lezárták, a metró csak az 50-es villamos felől érhető el. A munkák a metró közlekedését nem érintik.
Megváltozott a forgalmi rend a Frankel Leó úton
május 18. 00:01 - visszavonásig
A Frankel Leó úton megváltozott a forgalmi rend. A befelé vezető oldal forgalmát a Zsigmond tértől egy szakaszon a szervizútra terelik, míg a kifelé haladók az Árpád fejedelem útján lévő parkolón keresztül juthatnak el a Frankel Leó útra.
Lezárták a Kocsis Sándor utat
március 23. 08:00 - visszavonásig
A Kocsis Sándor utat lezárták a Bécsi út és a Lángliliom utca között út- és közműépítés miatt. Részletek...
A 260-as busz terelőúton közlekedik, a Batthyány tér felé nem érinti a Kocsis Sándor út megállót.
Felüljáró építés a Pomázi úton
május 20. 00:00 - visszavonásig
A Pomázi út - Aranyhegyi út találkozásánál közúti felüljárót építenek korlátozások mellett. Az Aranyvölgy utcát megnyitották.
Felújítják a Sibrik Miklós úti felüljárót
április 12. 08:00 - május 31. 00:00-ig
A Sibrik Miklós úti felüljárón tartanak a felújítási munkálatok, ahol irányonként továbbra is egy sáv járható.
Továbbra sem lehet közlekedni a Mázsa utcában
december 14. 00:01 - visszavonásig
A Mázsa utcába nem lehet behajtani a Kőbányai út felől, a Monori utca pedig a Kőbányai úttól egyirányú a Jegenye utca felé.
budapest
bkk
 
betöltés...