bkkinfo_kozut
Valósidejű közúti közlekedési információk
Real - time road transport information
Kiemelt hírek
Felújítják a Rákos-patak hídját
szeptember 08. 12:00 - visszavonásig
A Füredi utcában a Rákos-patak hídját felújítják. A hídon a váltakozó irányú áthaladást jelzőlámpa szabályozza. A patak két oldalán a Gvadányi út mindkét úttestjének Kerepesi út felőli torkolatát lezárják. A Gvadányi út a Szentmihályi út, illetve az Egyenes utca–Rátót utca útvonalon érhető el. A Gvadányi utat egyirányúsítják a Füredi utcától a Fogarasi út felé.
Lezárják a Kerepesi utat
holnap 04:30 - holnap 10:30-ig
Vasárnap hajnalban a Kerepesi utat lezárják a Dózsa György út és az bevásárlóközpont között a "Százlábú híd" próbaterhelés miatt várhatóan 10:30-ig. Kerülni a Dózsa György út, illetve a Thököly út felé lehet. Részletek...
A 80-as trolibusz helyett pótlóbusz jár terelt útvonalon a Keleti pályaudvar és a Puskás Ferenc Stadion között.
Futóverseny a Városligetben
ma 12:00 - ma 23:59-ig
Szombaton Futóversenyt tartanak a Városligetben, ezért 12-órától éjfélig lezárják az Olof Palme sétányt, a Dvorák sétányt és a Zichy Mihály utat.
Részletek...
A 70-es trolibusz mindkét irányban, a 75-ös trolibusz pedig a Jászai Mari tér felé terelt útvonalon közlekedik, az Ajtósi Dürer sor - Hermina út felé tesz kerülőt.
Újabb sávlezárások a Budaörsi úton
augusztus 31. 07:00 - visszavonásig
A Budaörsi úton a befelé vezető oldalon a Pannonhalmi úttól a Nagyszőlős utcáig lezárták a külső sávot útépítés miatt. Részletek...
A Nagyszőlős utcai felüljárótól a BAH-csomópontig csak egy sáv járható.

Kifelé a Nagyszőlős utcai felüljáróig két sávban lehet haladni, a belső sáv forgalmát átterelték a szembejövők oldalára.

A Nagyszőlős utcától a Pannonhalmi útig kifelé három sáv járható, a Nagyszőlős utca irányából továbbra is csak egy sávon lehet kijutni a Budaörsi útra.

Az M1-M7-es irányából érdemes az Egér út felé kerülni.
Széll Kálmán tér átépítése - újabb ütem
augusztus 31. 00:01 - visszavonásig
Megváltozik a forgalmi rend a Széll Kálmán tér Szilágyi Erzsébet fasori oldalán. Részletek...
A Szilágyi Erzsébet fasor–Krisztina körút–Margit körút csomópontban minden irányból jelzőlámpa szabályozza az áthaladást, illetve új, jelzőlámpás gyalogos-átkelőhelyet is kialakítottak ki csomópontnál.

A 61-es villamos Hűvösvölgy felőli, északi ágán az ideiglenes végállomást áthelyezték a térre, a 4-es és a 6-os villamos végállomása melletti vágányhoz. A 61-es járat déli ágán nem változik a közlekedési rend.

Korábbi helyéről indulnak a 22-es buszcsalád járatai, a 155-ös és a 156-os járat végállomása is átkerül a Széna térről a Széll Kálmán térre.

A Vérmező úton csak egy sáv járható a Várfok utcáig.

A Várfok utcát lezárták a Vérmező út és a Csaba utca között, viszont a tér és a Csaba utca között megnyitották és az Csaba utca felé egyirányú. Ide kerültek át az autóbusz-végállomások (21-es, a 21A, a 139-es, a 140-es és a 140A). A Széll Kálmán téren a végleges helyére került a 4-es és a 6-os villamos végállomása. A gyalogosforgalom más útvonalra került át, ezért egyes járatokra (Várfok utcából, illetve a Csaba utcából induló buszokra) a kevesebb gyaloglás érdekében célszerűbb a Déli pályaudvarnál átszállni. A metrót a Margit körút és a Vérmező út felől lehet elérni.

A Széll Kálmán térnél a Margit körúton a Széna tér felől a Dékán utcánál megszűnt a jobbra kanyarodó sáv. A 116-os autóbusz megállóját áthelyezték.

A Margit körúton a Dékán utca és a Széna tér között csak egy sáv járható a Margit híd irányába.

A Várfok utcai töltés átépítése miatt lezárták a Széll Kálmán téri villamosalagutat. A 18-as és az 59-es villamos ideiglenes végállomásától a teret a Vérmező út felől új ideiglenes lépcsőkön keresztül lehet megközelíteni.

A 18-as és az 59-es villamos rövidített útvonalon, az Attila úti ideiglenes végállomástól a Savoya Parkig, illetve a Márton Áron térig közlekedik.

Több autóbusz megállóhelye és/vagy útvonala módosult.
A Várba közlekedő 16-os buszcsalád végállomása az Ostrom utcába, a Széna tér torkolatához került. A 149-es autóbusz csak a Dékán utcáig közlekedik.
A 956-os éjszakai autóbuszra csak a Krisztina körúton, a Csaba utcánál lehet felszállni.

Meghosszabbított útvonalon jár a 91-es autóbusz (a Nyugati pályaudvar és a Királyhágó tér között), valamint a 102-es busz (Zugliget, Libegő és a Szendrő utca között).
A 116-os és a 916-os autóbusz módosított útvonalon jár.

Az 59A villamos és a 291-es autóbusz nem közlekedik.

(Az aktuális információkért látogasson el a www.bkk.hu/szellkalmanter oldalra.)
Közraktár utca - újabb ütem
augusztus 27. 07:00 - visszavonásig
A Közraktár utcában a kifelé vezető oldalt lezárják a Mátyás utcától a Zsil utcáig, mivel folytatódik a gázvezeték-építés Részletek...
A forgalom irányonként egy sávon a befelé vezető oldalon haladhat.
Sávlezárás a Budai alsó rakparton
augusztus 23. 13:03 - visszavonásig
A Budai alsó rakparton az Erzsébet hídnál a forgalom egy sávon váltakozva haladhat jelzőlámpás irányítással csatornajavítás és támfalerősítés miatt.
Lezárták a Szépvölgyi utat a Bécsi útnál
augusztus 18. 08:16 - visszavonásig
A Szépvölgyi utat lezárták a Bécsi útnál, mert beszakadt az útpálya. Részletek...
A Cserfa utcát egyirányúsították a Lajos utcától az Ürömi utcáig. Kerülni lehet a Lajos utca–Cserfa utca–Ürömi utca útvonalon.

A 29-es autóbusz Hűvösvölgy felé módosított útvonalon közlekedik, nem érinti az Ürömi utca megállót.
Sávelhúzás az M3-as autópálya fővárosi szakaszán
augusztus 08. 20:00 - szeptember 30. 20:00-ig
Az M3-as autópálya fővárosi szakaszán sávelhúzással irányonként két sáv járható a Szentmihályi úti felüljáró és az M0-ás autóút között, felújítás miatt. Ezen a szakaszon sebességkorlátozásra is számítsanak. A munkálatok várhatóan szeptember végéig tartanak.
Lezárás a XI., Bartók Béla úton
augusztus 02. 14:33 - szeptember 30. 23:30-ig
A XI,. Bartók Béla út bevezető oldalát a Bertalan Lajos utca és Szent Gellért tér között lezárták távhővezeték felújítása miatt.
Részletek...
A forgalmat befelé a Bertalan Lajos utca–Budafoki út–Szent Gellért tér útvonalon terelik, ezért a Bertalan Lajos utca a Budafoki út felé, a Budafoki út pedig a Bertalan Lajos utca és Műegyetem rakpart között a városközpont felé egyirányú.

A Budai alsó rakpart, illetve a Műegyetem rakpart felől a Bartók Béla utat a Bertalan Lajos utca - Budafoki út – Zenta utca útvonalon lehet elérni.

A Zenta utca a Bartók Béla út felé egyirányú, és a Zenta utca–Bartók Béla út csomópontban ideiglenes jelzőlámpa irányítja a forgalmat. A Bartók Béla úton balra a Móricz Zsigmond körtérnél lehet a Villányi útra kanyarodni.

A Bartók Béla út-Csíky utcai csomópontot lezárták, a Csíky utca zsákutca. A Bercsényi utca a Lágymányosi utca irányából szintén zsákutca lett.

A 7-es, 86-os, 107-es, 133-as, 233-as, 907-es és a 973-as autóbusz terelt útvonalon jár. A Szent Gellért téren Pest felé az autóbuszmegállót áthelyezték.
A Görgey Artúr utca felújításának újabb üteme
július 28. 04:00 - visszavonásig
Újpesten a Görgey Artúr utca felújításának újabb üteme kezdődik.
Átadják a forgalomnak a Görgey Artúr utca - István út – Deák Ferenc utca – Csokonai utca – Klauzál utca csomópontot. Lezárják a Görgey Artúr utca Rózsa utca és Klauzál utca közötti szakaszát, a Rózsa utca és a Szilágyi utca közötti szakaszra pedig csak a tömegközlekedési járművek, illetve a célforgalom hajthat be.
Részletek...
A 12-es villamos továbbra sem közlekedik, a 14-es villamos a Lehel tér és a Szent István tér- Újpesti piac között jár, a 14E villamospótló autóbusz nem közlekedik. Újra az eredeti
útvonalán jár a 30-as, a 30A, a 121-es, a 230-as és a 930-as autóbusz.
A Fehérvári úton folytatják a közműépítést
július 27. 07:00 - visszavonásig
Lezárták a Fehérvári út befelé vezető oldalát a Dombóvári út és Hamzsabégi út között gázvezeték építés miatt. A forgalmat a villamospályára terelik.
Lezárás az Erzsébet téren
július 22. 07:00 - szeptember 21. 18:00-ig
Az Erzsébet teret lezárták a Harmincad utca és a József Attila utca között, mert javítják az útburkolatot (várhatóan augusztus végéig). Akik a Petőfi Sándor utca felől érkeznek, azok csak nagyon nagy kerülővel tudnak a József Attila utcába eljutni, ezért érdemes a Kossuth Lajos utca–Pesti alsó rakpart útvonalon kerülni. Részletek...
A 16-os autóbusz a Deák Ferenc tér helyett az Arany János utcáig közlekedik, a 15-ös, a 105-ös és a 115-ös autóbusz szintén módosított útvonalon jár.
Rendezvény a Városligetben
szeptember 10. 12:00 - szeptember 14. 04:00-ig
Szeptember 10-én 12 órától várhatóan 14-én 14 óráig lezárják a XIV., Olof Palme sétányt a Hősök tere és a Dvorzsák sétány között rendezvény miatt. A 75-ös és a 79-es trolibusz terelt útvonalon közlekedik.
Lezárják a Pillangó utcai P+R parkolót
holnapután 07:00 - december 07. 18:00-ig
Felújítás miatt lezárják a Pillangó utcai P+R parkolót, ezért útszűkületre kell számítani a Kerepesi út és Albertirsai út kereszteződésében.
Felújítják a Maglódi utat
holnapután 07:00 - visszavonásig
Hétfőtől a X., Maglódi utat egyirányúsítják a Sírkert úttól a Sibrik Miklós útig útfelújítás miatt. Részletek...
A közúti forgalom számára ajánlott terelőút az Új-Köztemető felé a Maglódi út - Sibrik Miklós út - Mádi utca - Újhegyi út.

A városhatár felé közlekedő 95-ös és 195-ös autóbuszok terelt útvonalon járnak.
Motoros felvonulás
ma 17:00 - ma 17:30-ig
Szombaton 17 óra és 17:30 között motoros felvonulás miatt forgalomkorlátozásra kell számítani. Részletek...
Pár perces várakozásra számítsanak a Citadella – Hegyalja út – Erzsébet híd – Kossuth Lajos utca – Rákóczi út – Nagykörút – Petőfi híd – Irinyi József utca – Karinthy Frigyes út – Villányi út – Alkotás utca – Márvány utca – Mészáros utca – Alagút – Lánchíd – József Attila utca – Andrássy út – Hősök tere – Kós Károly sétány – M3-as autópálya kivezető szakasz útvonalon.
Demonstráció a Belvárosban
ma 14:30 - ma 17:30-ig
Demonstráció miatt lezárják az V., Széchenyi István tér szálloda előtti körívét ma 14:30-tól várhatóan 17:30-ig. Részletek...
A forgalmat a kétirányúsított déli ágra terelik. A 16-os és a 105-ös autóbusz Széchenyi István tér megállóját ideiglenesen áthelyezik.
Körforgalmat építenek a Margó Tivadar utca és Baross utca kereszteződésben
ma 06:00 - október 15. 23:59-ig
A Margó Tivadar utca és Baross utca kereszteződésben körforgalmat építenek. Első ütemben a Margó Tivadar utca egyirányú lesz a Szélmalom utcától a Tiborc utcáig, a Baross utca pedig a Fiatalság utcától a Margó Tivadar utca felé.
Részletek...
Az érintett buszmegállókat áthelyezik.
XXVI. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál
szeptember 04. 11:00 - holnapután 03:00-ig
A XXVI. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál miatt ezen a hétvégén több helyen megváltozik a forgalmi rend. Részletek...
Lezárják pénteken 11 órától a Savoyai Jenő teret, 21 órától a Kossuth Lajos utcát teljes hosszában, valamint a Kossuth Lajos utcába torkolló utcákat, valamint a Leányka utca kifelé vezető oldalát a Törley tér és a Savoyai Jenő tér között a külső sávot hétfőn hajnali 3 óráig.

Kétirányúsítják pénteken 11 órától az Anna utcát a Savoyai Jenő tér és a Törley tér között és a Törley teret, valamint 21 órától a Mária Terézia utcát hétfőn hajnali 3 óráig.

Egyirányúsítják a Pannónia utcát a Tóth József utcától a Komló utcáig pénteken 21 órától vasárnap éjfélig.

Szombaton 11 órától 12 óráig a Nagytétényi út kifelé vezető oldalán a külső sávot egy szakaszon a Tóth József utcától a Sörház utcáig.
Félpályás lezárás a Rákosi úton
szeptember 04. 07:00 - október 20. 18:00-ig
A XVI., Rákosi úton a Sarkad utca és a Csallóközi utca között a fél útpályát lezárják közműépítés miatt. Részletek...
A váltakozó irányú áthaladást jelzőlámpa szabályozza.
Sávlezárás a Szerencs utcában
augusztus 24. 14:00 - október 15. 18:00-ig
A XV. Szerencs utcában a Jánoshida utcától, a Hősök útján a Madách utcáig gázvezeték-építés miatt sávlezárásra kell számítani.
Vízvezeték-építés a Vérmező úton
augusztus 24. 07:00 - visszavonásig
A Vérmező úton az Attila úttól egy sávra szűkül le az útpálya, mert a vízvezeték-építés újabb üteme kezdődik. Részletek...
Egy sávban haladhatnak a Krisztina körúton érkezők és az Attila útról jobbra kanyarodók.
Újabb korlátozások a Bartók Béla úton
augusztus 18. 09:00 - szeptember 30. 06:00-ig
Augusztus 18-tól a Bartók Béla úton szakaszos sávlezárásra kell számítani a Tétényi úttól befelé a Bertalan Lajos utcáig, a kivezető oldalon pedig a Szent Gellért tér és Tétényi út között, mert a világítótestek cseréjét végzik.
Közműépítés a Vérhalom térnél
augusztus 12. 08:00 - visszavonásig
A II., Vérhalom térnél felújítják a vízvezetéket, ezért a Vérhalom utcát mától egyirányúsították a Törökvész úttól a tér felé. Részletek...
A Pentelei Molnár utcában útszűkületre kell számítani.
Forgalmi rend változás a Zsigmond téren
augusztus 08. 07:00 - visszavonásig
Megváltozott a forgalmi rend a Zsigmond téren. A Bécsi út irányából két sávon lehet balra, a Lajos utcába kanyarodni, a Lajos utca irányából nem lehet felhajtani az Ürömi utcába. Részletek...
A Lajos utca kifelé vezető oldaláról pedig külön sávból lehet balra, a Cserfa utcába kanyarodni.

Az Árpád fejedelem útján kifelé az uszodánál csomópont átépítés miatt lezárták a külső sávot.
Egyirányúsítják a Kiscelli utcát
július 27. 07:00 - visszavonásig
Óbudán a Kiscelli utcát egyirányúsítják a Bécsi úttól Zápor utcáig kábelfektetés miatt. Kerülni a Föld utcán át lehet. (Budai Fonódó villamoshálózat építése)
Korlátozás a Nagykörúton
július 27. 05:00 - szeptember 15. 05:00-ig
A Nagykörúton a Mester utcától a Baross utcáig a parkolósávot lezárták közművezeték-felújítás miatt.
Ideiglenes gyalogátkelő a Lánchídnál
július 06. 09:50 - visszavonásig
A Lánchíd pesti hídfőjénél ideiglenes gyalogátkelőhelyet létesítettek. A forgalmat jelzőlámpa szabályozza.
Népfürdő utca–Vizafogó utca útvonal lezárása
május 31. 07:00 - visszavonásig
Vasárnaptól lezárják a XIII., Népfürdő utca–Vizafogó utca útvonalat a Dagály utca és a Cserhalom utca között, mert megkezdődik a Dagály strand átépítése. Kerülni a Váci út–Róbert Károly körút útvonalon lehet. Részletek...
A Dagály fürdő előtti területre kizárólag a kerékpárosok, a BKK járatai, illetve a célforgalom hajthat be.
Csomópontépítés és közműépítés a Budaörsi úton a Balatoni útnál
május 17. 07:00 - visszavonásig
Az M1-M7-es autópálya közös bevezető szakaszán a Balatoni út előtti benzinkút és a Budaörsi úton a Bozókvár utca között sávelhúzással irányonként három sáv járható. Részletek...
A Balatoni út forgalmát a Sasadi úti csomópont előtt ideiglenes útpályára terelték, ahonnan a Március utcánál tudnak becsatlakozni a Budaörsi útra. A Budaörsi úton kifelé a Beregszász út után egy szakaszon lezárták a külső sávot vízvezeték-építés miatt.
A Beregszász utat a Budaörsi útnál lezárták közműépítés miatt.
Budai fonódó villamoshálózat: Bécsi út, Frankel Leó út, Zsigmond tér
október 27. 06:00 - visszavonásig
Megváltozott a forgalmi rend a Bécsi úton, a Frankel Leó úton, az Üstökös utcában és a Zsigmond téren. Részletek...
A Bécsi utat a Nagyszombat uca és a Szépvölgyi út között lezárták, a Szépvölgyi úttól pedig egyirányúsították a Zsigmond térig a budai fonódó villamoshálózat építéséhez kapcsolódó munkák miatt.

A Zsigmond téren a Bécsi út és a Lajos utca között irányonként egy sáv járható.

A Frankel Leó utat lezárták az Üstökös utca és a Vidra utca között, illetve egyirányúsították a Zsigmond tértől befelé az Üstökös utcáig. A Komjádi Béla utca és a Zsigmond tér között mindkét irányban lehet közlekedni.

A Vidra utcában nem lehet közlekedni.
A Török utcában csak egy sáv járható.

Az Üstökös utcát kétirányúsították.

A Frankel Leó út felől a kétirányúsított Üstökös utcán keresztül lehet balra az Árpád fejedelem útjára kihajtani észak felé.
Budai fonódó villamoshálózat: lezárták a Bem rakpartot
október 22. 00:00 - visszavonásig
A Bem rakpartot lezárták a Batthyány tér és a Bem József tér között a budai fonódó villamoshálózat építése miatt. Részletek...
A forgalmat a kétirányúsított Fő utcába terelik át a Szilágyi Dezső tér északi oldala és a Bem József tér között.

Irányonként egy sáv járható a Bem rakpart Margit híd és a Bem József tér közötti szakaszán.

A Halász utcánál jelzőlámpás csomópontot alakítottak ki az alsó rakparton. Az észak felé közlekedők a Halász utcánál hajthatnak fel az alsó rakpartról, déli irányban érdemes a Mozaik utcánál lehajtani a Budai alsó rakpartra.

A Fő utca és a lezárt Bem rakpart közötti átvezető utak a Fő utca felől zsákutcák lettek. Balra kanyarodni a Széna tér felé a Csalogány utcánál lehet.
Félpályás lezárás a XII., Felső Svábhegyi úton
augusztus 26. 04:00 - ma 23:59-ig
A XII., Felső Svábhegyi úton és a Galgóczy utcában a Városkúti út közelében lezárják a fél útpályát, mert elektromos vezetékeket fektetnek. Részletek...
A váltakozó irányú forgalmat jelzőlámpa szabályozza. A 128-as autóbusz a Városkúti út megállóhelyet kihagyja.
Korlátozás a Nyugati térnél a Jókai utcában
augusztus 11. 07:00 - visszavonásig
A Nyugati térnél a Teréz körútról nem lehet behajtani a Jókai utcába (a tér átépítési munkái miatt). A Jókai utca zsákutca lesz a Podmaniczky utca felől.
Budai fonódó villamoshálózat: Margit híd budai hídfő
november 08. 20:00 - visszavonásig
A budai fonódó villamoshálózat építése miatt módosult az Árpád fejedelem útján a forgalmi rend.

Részletek...
A Komjádi uszodától az Üstökös utcáig megváltozott a forgalmi rend. A belső sávban haladhat a közúti forgalom, a külső sávból csak jobbra, az Üstökös utcába lehet kanyarodni, a középső sáv pedig buszsáv lett.

A Tölgyfa utcában a Fekete Sas utcától egy szakaszon csak egy sávon lehet közlekedni.

Az Üstökös utcából a munkaterület megkerülésével egy sávból lehet jobbra kanyarodni az Árpád fejedelem útjára, illetve lehajtani az alsó rakpartra.

Az Árpád fejedelem útján a híd alatt irányonként egy sáv járható.

A Margit hídnál lezárták a Budai alsó rakparti le- és felhajtót.

A Margit híd, budai hídfőjéből az Árpád fejedelem útjára vezető lehajtón csak egy sáv járható (a Vidra utcánál kikapcsolták a jelzőlámpát).
Rendezvény miatti lezárás a XIII. kerületben
szeptember 04. 14:00 - holnap 06:00-ig
Pénteken 14 órától vasárnap reggel 6 óráig rendezvény (Pozsonyi Piknik) miatt lezárják a XIII., Katona József utcát, a Radnóti Miklós utcát és a Szent István parkot az Újpesti rakpart és a Pozsonyi út között; az Újpesti rakpartot a Jászai Mari tér és a Szent István park, a Balzac utcát a Szent István park és a Pozsonyi út között, illetve a Jászai Mari téren a Margit hídi fel- és lehajtót. Részletek...
A környéken tilos megállni a táblákkal jelzett szakaszon.
Csatornaépítés a Barackos úton
szeptember 02. 07:00 - szeptember 09. 20:00-ig
Folytatódik a csatornaépítés a XXII., Barackos úton, ezért a Szakiskola és az Ezüstsugaras utca közötti szakaszt lezárják.
Részletek...
A 13-as, a 13A, a 113-as és a 113A autóbusz módosított útvonalon közlekedik.
Korlátozások a Böszörményi úton
szeptember 01. 07:00 - október 30. 23:30-ig
A XII., Kiss János altábornagy utcában útfelújítás kezdődik. Emiatt a Böszörményi út és a Margaréta utca közötti szakaszt lezárják. Részletek...
A Böszörményi úton a Kiss János altábornagy utca előtt a villamospályára terelik a forgalmat, szintén útfelújítás miatt.
További változások
Közműépítés a Lőrinci úton
szeptember 12. 07:00 - november 30. 18:00-ig
A XVIII., Lőrinci úton a Szálfa utca és a Törvény utca között csatornaépítés miatt a fél útpályát lezárják. Részletek...
A váltakozó irányú áthaladást jelzőlámpa szabályozza.
Közműépítés a Villányi úton
holnapután 07:00 - október 19. 18:00-ig
A XI., Villányi út Móricz Zsigmond körtér felé vezető oldalán a Tas vezér utcánál közműépítés miatt útszűkületre számítsanak. Részletek...
Az érintett autóbuszok megállóját áthelyezik.
Folytatódik a közműépítés a IV., Baross utcában
holnapután 07:00 - szeptember 21. 18:00-ig
Újpesten, a Baross utcában Mildenberger utcánál egy hosszabb szakaszon útszűkületre kell számítani közműépítés miatt. Részletek...
A munkálatok ideje alatt a Mildenberger utcát lezárják a Baross utcánál. A 30-as, a 30A és a 230-as autóbuszok módosított útvonalon közlekednek, több megállójuk kimarad.
Futóverseny a III. kerületben
holnap 06:00 - holnap 18:00-ig
Vasárnap futóversenyt rendeznek a III. kerületben, ezért lezárják a Barátpatak utcát és a Pünkösdfürdő utcát a Királyok útja és a Kossuth Lajos utca között, valamint a Királyok útját a Barátpatak utca és a Barátpatak gátja között 6 órától 18 óráig.
Útszűkület a Hűvösvölgyi úton
szeptember 04. 07:00 - szeptember 30. 18:00-ig
A Hűvösvölgyi úton a Heinrich István utca és a Völgy utca között a kifelé vezető oldalon útszűkületre kell számítani közműépítés miatt.
Útszűkület a Folyondár utcában
szeptember 03. 18:27 - visszavonásig
A Folyondár utcában a Mátyáshegyi út közelében vízvezetéket javítanak.
Útszűkület a Batthyány utcában
szeptember 02. 09:50 - visszavonásig
Az I., Batthyány utcában a Mária térnél útszűkületen kell áthajtani gázvezeték-javítás miatt.
Csatornaépítés a Jókai Mór utcában
szeptember 02. 08:20 - október 02. 18:00-ig
A XXII., Jókai Mór utcában a Hant utcánál csatornaépítés miatt félpályás lezárásra kell készülni.
Korlátozások a III., Kalászi utcában és a Nimród utcában
szeptember 02. 06:00 - szeptember 16. 23:00-ig
A III., Kalászi utcában a Nánási út és a Keve utca között, illetve a Nimród utcában korlátozásokra számítsanak gázvezeték-építés miatt.
Csatornafelújítás a Munkás utcában
szeptember 01. 07:00 - október 30. 18:00-ig
A VII., Munkás utcában felújítják a csatornát az Alsó Erdősor utca és a Rottenbiller utca között, korlátozásokra kell számítani.
Forgalmirend-változás a Sírkert úton
augusztus 24. 08:00 - szeptember 24. 08:00-ig
A X., Sírkert utat egyirányúsították a Kozma utca és a Maglódi út között a Maglódi út felé, útépítés miatt. Sávszűkületre is készüljenek. A 95-ös és a 195-ös autóbusz terelve közlekedik.
Gázvezeték-felújítás a Szilágyi Erzsébet fasorban
augusztus 24. 08:00 - október 06. 18:00-ig
Hétfőtől a Szilágyi Erzsébet fasor szervizútján gázvezeték-építés kezdődik. Részletek...
Emiatt lezárják a Gábor Áron utca és a Küküllő utca közötti, illetve a Volkmann utca és a Házmán utca közötti szakaszt, a Volkmann utca pedig zsákutca lesz a Pasaréti út irányából.
Közműépítés a Táncsics Mihály utcában
augusztus 24. 07:00 - ma 18:00-ig
Munkagépek akadályozhatják a forgalmat a I., Táncsics Mihály utca 10. előtt, mert gázvezetéket építenek.
Megváltozott a forgalmi rend a Gilice téren
augusztus 15. 15:00 - szeptember 20. 18:00-ig
A XVIII., Gilice téren ideiglenesen (várhatóan szeptember 20-áig) megváltozott a forgalmi rend. Részletek...
A tér kétsávos körforgalomként működik, melynél a külső sáv a ki- és behajtást, a belső sáv pedig a folyamatos haladást teszi lehetővé.
Sávlezárás a Bécsi úton
augusztus 06. 07:00 - szeptember 10. 18:00-ig
A Bécsi út kifelé vezető oldalán a Kiscelli utcától a Perényi útig lezárják a belső sávot a budai fonódó villamoshálózat építési munkái miatt.
Megváltozott a forgalmi rend a X., Ihász utcában
augusztus 05. 09:43 - visszavonásig
Megváltozott a forgalmi rend az X., Ihász utcában, egyirányú lett a Kápolna tértől a Harmat utca felé. Az onnan érkezők a Kőér utca felé kerülhetnek.
Felújítják a Gutenberg teret
augusztus 03. 08:00 - október 30. 18:00-ig
A Palotanegyedben a Gutenberg téren útfelújítást kezdenek a Bródy Sándor utca – Rökk Szilárd utca – Békési utca és Kölcsey utca által határolt szakaszt zárják le. Emiatt megváltozik a forgalmi rend:
-a Bródy Sándor utcából a Mária utca felé lehet haladni,
-zsákutca lesz a Somogyi Béla utca a Stáhly utcától, a Rökk Szilárd utca pedig a Kis Salétrom utcától,
-a Békési utca egyirányú lesz a József körút felől a Kölcsey utcáig.
Útszűkület a XXII., Bartók Béla úton
július 14. 08:00 - szeptember 08. 20:00-ig
A XXII., Bartók Béla úton Damjanich utca közelében csatornáznak, emiatt útszűkületre számítsanak. Részletek...
Az érintett autóbuszok megállóját áthelyezik.
Közműépítés az Angeli utcában
július 09. 08:00 - szeptember 09. 18:00-ig
A XXII., Angeli utcában a vasútállomás közelében közműépítés kezdődik, ezért útszűkületre kell majd számítani.
Részletek...
A 113-as és a 113A autóbusz Nagytétény-Diósd vasútállomás megállóját mindkét irányban áthelyezik.
Útszűkület a Bécsi út külső szakaszán
június 16. 08:00 - visszavonásig
A Bécsi úton a vasúti átjárónál útszűkületre és sebességkorlátozásra számítsanak - az Aranyvölgy utca és a Szőlővész utca között - közműépítés miatt. Részletek...
Sávelhúzással egy-egy szűkített sávban haladhat a forgalom.
Félpályás lezárás a Nagytétényi úton
június 16. 07:00 - szeptember 14. 18:00-ig
A Nagytétényi úton a Vöröskereszt utca és a Sörház utca között a fél útpályát lezárják, mivel csatornaépítés kezdődik. A váltakozó irányú áthaladást jelzőlámpa szabályozza. Részletek...
Egyirányúsítják a Sörház utcát Nagytétényi úttól a Hegyfok utca felé, valamint a Vágóhíd utcát a Gyár utca felé.
Forgalmi rend változás a Határ úti buszvégállomásnál
június 15. 08:00 - visszavonásig
Tart a Határ úti buszvégállomás átépítése, emiatt ideiglenes végállomást alakítottak ki a P+R parkoló területén. Részletek...
A közúti forgalmat érintő változás, hogy a Kőér utca irányából nem lehet kihajtani a Vak Bottyán utcába, illetve a Vak Bottyán utcán befelé haladóknak a Hamvas utcánál ki kell hajtani az Üllői útra.

Az M3-as metró Ferde utca felé vezető kijáratát is lezárták, a metró csak az 50-es villamos felől érhető el. A munkák a metró közlekedését nem érintik.
Megváltozott a forgalmi rend a Frankel Leó úton
május 18. 00:01 - visszavonásig
A Frankel Leó úton megváltozott a forgalmi rend. A befelé vezető oldal forgalmát a Zsigmond tértől egy szakaszon a szervizútra terelik, míg a kifelé haladók az Árpád fejedelem útján lévő parkolón keresztül juthatnak el a Frankel Leó útra.
Lezárták a Kocsis Sándor utat
március 23. 08:00 - visszavonásig
A Kocsis Sándor utat lezárták a Bécsi út és a Lángliliom utca között út- és közműépítés miatt. Részletek...
A 260-as busz terelőúton közlekedik, a Batthyány tér felé nem érinti a Kocsis Sándor út megállót.
Folytatódik a Százlábú híd építése
december 10. 04:00 - szeptember 20. 23:50-ig
Folytatódik a Százlábú híd építése. Emiatt a Kerepesi úton megváltozott a forgalmi rend. A forgalmat az elkészült új hídra terelték. Részletek...
A befelé vezető oldalon egy hosszabb szakaszon csak egy sávon, az Örs vezér tere irányában pedig két sávon haladhat a forgalom.

Az Asztalos Sándor útról nem lehet kihajtani a Kerepesi útra.
Felüljáró építés a Pomázi úton
május 20. 00:00 - visszavonásig
A Pomázi út - Aranyhegyi út találkozásánál közúti felüljárót építenek korlátozások mellett. Az Aranyvölgy utcát megnyitották.
Felújítják a Sibrik Miklós úti felüljárót
április 12. 08:00 - május 31. 00:00-ig
A Sibrik Miklós úti felüljárón tartanak a felújítási munkálatok, ahol irányonként továbbra is egy sáv járható.
Továbbra sem lehet közlekedni a Mázsa utcában
december 14. 00:01 - visszavonásig
A Mázsa utcába nem lehet behajtani a Kőbányai út felől, a Monori utca pedig a Kőbányai úttól egyirányú a Jegenye utca felé.
budapest
bkk
 
betöltés...