bkkinfo_kozut
Valósidejű közúti közlekedési információk
Real - time road transport information
Kiemelt hírek
Nagyszabású útvonalzárás filmforgatás miatt
holnapután 16:00 - holnapután 17:30-ig
Vasárnap délután 16 óra és 17.30 között forgalomkorlátozásra kell számítani az Erzsébet híd–Március 15. tér–Belgrád rakpart–Szabadság híd–Szent Gellért tér–Szarvas tér–Attila út–Alagút–Clark Ádám tér–Alagút–Mészáros utca–Hegyalja út–BAH csomópont–Budaörsi út útvonalon filmforgatás miatt.
Lezárás a XI., Bartók Béla úton
holnapután 05:30 - szeptember 30. 23:30-ig
Augusztus 2-tól szeptember 30-ig a XI,. Bartók Béla út bevezető oldalát a Bertalan Lajos utca és Szent Gellért tér között lezárják távhővezeték felújítása miatt.

Részletek...
A forgalmat befelé a Bertalan Lajos utca – Budafoki út – Szent Gellért tér útvonalon terelik, ezért a Bertalan Lajos utca a Budafoki út felé, a Budafoki út pedig a Bertalan Lajos utca és Műegyetem rakpart között a városközpont felé lesz egyirányú.

A Budai alsó rakpart, illetve a Műegyetem rakpart felől a Bartók Béla utat a Bertalan Lajos utca - Budafoki út – Zenta utca útvonalon lehet elérni.

A Zenta utca a Bartók Béla út felé lesz egyirányú, és a Zenta utca – Bartók Béla út csomópontban ideiglenes jelzőlámpa irányítja a forgalmat. A Bartók Béla úton balra a Móricz Zsigmond körtérnél lehet a Villányi útra kanyarodni.

A Bartók Béla út-Csíky utcai csomópontot lezárják, a Csíky utca zsákutca lesz. A Bercsényi utca a Lágymányosi utca irányából szintén zsákutca lersz
A 7-es, 86-os, 107-es, 133-as, 233-as, 907-es és a 973-as autóbusz terelt útvonalon jár.
A Szent Gellért téren Pest felé az autóbuszmegállót áthelyezik.
A munkaterület mellett több helyen megállási tilalom lesz érvényben.
Széll Kálmán tér - újabb ütem
holnap 05:00 - december 31. 11:00-ig
A Várfok utcát lezárják a Vérmező út és a Csaba utca között, viszont a Széll Kálmán tér és a Csaba utca között megnyitják, és a Csaba utca felé lesz egyirányú. Ide kerülnek át az autóbusz-végállomások. Részletek...
Gyalogosokat érintő változás, hogy a Csaba utca felől a metrót nem az addigi útvonalon érhetik el.
Lezárás a Margit körúton
ma 23:45 - augusztus 03. 04:30-ig
A Margit körutat lezárják az Árpád fejedelem útja és a Török utca között villamospálya-építés miatt. A forgalmat az Árpád fejedelem útjára terelik. Részletek...
A 91-es és a 191-es autóbusz az érintett szakaszon a villamospályán közlekedik, ezért a Margit híd, budai hídfő H megállóhelyet (a villamosperon mellé) a Verecke lépcső megállóhoz helyezik át.
A Görgey Artúr utca felújításának újabb üteme
július 28. 04:00 - visszavonásig
Újpesten a Görgey Artúr utca felújításának újabb üteme kezdődik.
Átadják a forgalomnak a Görgey Artúr utca - István út – Deák Ferenc utca – Csokonai utca – Klauzál utca csomópontot. Lezárják a Görgey Artúr utca Rózsa utca és Klauzál utca közötti szakaszát, a Rózsa utca és a Szilágyi utca közötti szakaszra pedig csak a tömegközlekedési járművek, illetve a célforgalom hajthat be.
Részletek...
A 12-es villamos továbbra sem közlekedik, a 14-es villamos a Lehel tér és a Szent István tér- Újpesti piac között jár, a 14E villamospótló autóbusz nem közlekedik. Újra az eredeti
útvonalán jár a 30-as, a 30A, a 121-es, a 230-as és a 930-as autóbusz.
A Fehérvári úton folytatják a közműépítést
július 27. 07:00 - visszavonásig
A Fehérvári úton tart a gázvezeték felújítása. A Hengermalom úttól a Hamzsabégi útig egy sávra szűkül le az útpálya.
Sávlezárás a Nagykörúton
július 27. 05:00 - szeptember 15. 05:00-ig
A Nagykörúton lezárták a külső sávot az Üllői úttól a Nap utcáig a Blaha Lujza tér felé vezető oldalon vízvezeték-építés miatt. Részletek...
A Ferenc körúton már korábban elkerítették a parkolósávot a Mester utcától a Tűzoltó utcáig.
Folytatódik a Budaörsi úton a közműfelújítás
július 23. 00:01 - visszavonásig
A Budaörsi úton folytatódik a vízvezeték-felújítás, emiatt a kifelé vezető oldalon a Nagyszőlős utcától a Rahó utcáig lezártak egy sávot. Részletek...
A Petőfi híd irányából így csak egy sávon lehet kijutni a Budaörsi útra.

A Budaörsi úton befelé a Fehérló utcától a Villányi útig egy sáv járható.

A Fehérló utca irányából nem lehet kihajtani a Budaörsi útra. Kerülni a Zólyomi út felé lehet.

A Fehérló utcától kifelé két szűk sávon lehet közlekedni a Nagyszőlős utcáig.
Lezárás az Erzsébet téren
július 22. 07:00 - augusztus 31. 18:00-ig
Az Erzsébet teret lezárták a Harmincad utca és a József Attila utca között, mert javítják az útburkolatot (várhatóan augusztus végéig). Akik a Petőfi Sándor utca felől érkeznek, azok csak nagyon nagy kerülővel tudnak a József Attila utcába eljutni, ezért érdemes a Kossuth Lajos utca–Pesti alsó rakpart útvonalon kerülni. Részletek...
A 16-os autóbusz a Deák Ferenc tér helyett az Arany János utcáig közlekedik, a 15-ös, a 105-ös és a 115-ös autóbusz szintén módosított útvonalon jár.
Megváltozott a forgalmi rend a Budaörsi úton a Sasadi út közelében
július 19. 06:00 - ma 20:00-ig
A Budaörsi úton a Sasadi út közelében lévő csomópontépítésnél megváltozott a forgalmi rend. Részletek...
A kifelé vezető oldalon átterelték a forgalmat az új útpályára. Az autópálya felé két sáv, míg tovább a Budaörsi úton egy sáv járható sávelhúzással.

A Budaörsi úti elágazás előtt már a Bozókvár utcánál szétválik a kifelé haladó forgalom, ezért idejében soroljanak be azok, akik a Budaörsi úton haladnának a Balatoni út, Őrmező és Gazdagrét felé.

A kifelé vezető oldalon lévő benzinkút az autópálya felől nem közelíthető meg.
A Széll Kálmán tér átépítése - újabb ütem
május 31. 00:01 - visszavonásig
Megváltozott a Széll Kálmán tér forgalmi rendje.
Részletek...
18-ától a Széll Kálmán térnél a Margit körúton a Széna tér felől a Dékán utca irányába megszűnik a jobbra kanyarodó sáv. A 116-os, 155-ös, 156-os autóbusz megállóját áthelyezik. A Krisztina körúton a Déli pályaudvar felé a sávokat áthelyezik, továbbra is sávelhúzásra kell számítani.

A Széll Kálmán téren a Krisztina körútról a Szilágyi Erzsébet fasorba ismét az eredeti forgalmi rend szerint lehet áthajtani. A Szilágyi Erzsébet fasorból továbbra is két sávban, jelzőlámpás irányítás nélkül juthatnak át a Krisztina körútra.

A Margit körút Dékán utca és Széna tér közötti szakaszán a Margit híd felé csak egy sáv járható közműépítés miatt.

A Várfok utcát lezárták a Csaba utca és Széll Kálmán tér között, a Vérmező út irányából pedig egyirányú a Csaba utcáig. A Vérmező út felől érkezők csak a Csaba utcán át tudnak a Krisztina körútra kijutni.

A Várfok utcát egyirányúsították a Vérmező úttól a Csaba utca felé a járda szélesítése miatt. Több autóbusz felszállóhelyét áthelyezték. Az Ostrom utcába be lehet hajtani a tér felől.

A Szilágyi Erzsébet fasorban a Széll Kálmán térnél mindkét irányban visszaállt az eredeti forgalmi rend.

A Széll Kálmán tér Margit körúti oldalán lévő autóbusz-végállomást lezárták, ezért változik az érintett járatok (5, 16, 16A, 21-es, 21A, 22, 22A, 91, 102, 116, 128, 129, 149, 155, 156, 222, 916, 922, 956, 960, 990) végállomási le- és felszállóhelye, illetve megállóhelye a téren.

A Várfok utcai töltés átépítése miatt lezárták a Széll Kálmán téri villamosalagutat. A 18-as, az 59-es és a 61-es villamos ideiglenes végállomásától a teret a Vérmező út felől új ideiglenes lépcsőkön keresztül lehet megközelíteni, míg átszálláskor a 61-es villamos másik ágához gyalogosan a Krisztina körúton lehet eljutni.
A villamosok nem haladnak át a Széll Kálmán téren; ideiglenes villamos-végállomást alakítottak ki az Attila útnál és a Káplár utcánál.

A 4-es és a 6-os villamos Dél-Budáról ismét a Széll Kálmán térig, a tér Vérmező úti oldalán kialakított ideiglenes végállomásig közlekedik.

A 18-as és az 59-es villamos rövidített útvonalon, az Attila úti ideiglenes végállomástól a Savoya Parkig, illetve a Márton Áron térig közlekedik.
A 61-es villamos megosztva közlekedik Hűvösvölgy és a Káplár utcai ideiglenes végállomás, valamint a Móricz Zsigmond körtér és az Attila úti ideiglenes végállomás között.

Meghosszabbított útvonalon jár a 91-es autóbusz (a Nyugati pályaudvar és a Királyhágó tér között), valamint a 102-es busz (Zugliget, Libegő és a Szendrő utca között).
A 116-os és a 916-os autóbusz módosított útvonalon jár, a 155-ös és a 156-os autóbusz mindkét irányban megáll a Nyúl utcánál.
Az 59A villamos és a 291-es autóbusz nem közlekedik.
(Az aktuális információkért látogasson el a www.bkk.hu/szellkalmanter oldalra.)
Útlezárás Pesthidegkúton
holnap 16:00 - holnap 23:59-ig
Szombaton rendezvény miatt Pesthidegkúton lezárják a Templom utca és az Újsor utca kereszteződését.
Sávszűkítés a XX., Nagysándor József utcában
július 29. 19:40 - ma 06:00-ig
Lezárták a fél sávot a XX., Nagysándor József utcában a Köteles utca után a Helsinki út irányában, mert vízvezetéket javítanak várhatóan péntek reggelig.
Egyirányúsítják a Kiscelli utcát
július 27. 07:00 - visszavonásig
Óbudán a Kiscelli utcát egyirányúsítják a Bécsi úttól Zápor utcáig kábelfektetés miatt. Kerülni a Föld utcán át lehet. (Budai Fonódó villamoshálózat építése)
Útfelújítás a Jászberényi úton
július 20. 07:00 - augusztus 31. 23:59-ig
A Jászberényi úton útfelújítás kezdődik az Éles saroknál. Sávlezárásra kell számítani. Az érintett buszmegállót áthelyezik.
Ideiglenes gyalogátkelő a Lánchídnál
július 06. 09:50 - visszavonásig
A Lánchíd pesti hídfőjénél ideiglenes gyalogátkelőhelyet létesítettek. A forgalmat jelzőlámpa szabályozza.
Sávlezárás a Közraktár utcában
július 06. 09:00 - szeptember 11. 18:00-ig
A Közraktár utcában csatornát építenek a Mátyás utca és Zsil utca között, emiatt irányonként egy sáv járható. A belső sávot kerítették el mindkét irányban.
Sávlezárás a Budai alsó rakparton
július 04. 20:00 - augusztus 19. 18:00-ig
A Budai alsó rakparton a Tímár utcánál a reggeli és a délutáni csúcsidőszak idején útszűkületre, napközben, illetve hévégén pedig fél pályás lezárásra kell számítani útfelújítás miatt.
Népfürdő utca–Vizafogó utca útvonal lezárása
május 31. 07:00 - visszavonásig
Vasárnaptól lezárják a XIII., Népfürdő utca–Vizafogó utca útvonalat a Dagály utca és a Cserhalom utca között, mert megkezdődik a Dagály strand átépítése. Kerülni a Váci út–Róbert Károly körút útvonalon lehet. Részletek...
A Dagály fürdő előtti területre kizárólag a kerékpárosok, a BKK járatai, illetve a célforgalom hajthat be.
Csomópontépítés és közműépítés a Budaörsi úton a Balatoni útnál
május 17. 07:00 - visszavonásig
Az M1-M7-es autópálya közös bevezető szakaszán a Balatoni út előtti benzinkút és a Budaörsi úton a Bozókvár utca között sávelhúzással irányonként három sáv járható. Részletek...
A Balatoni út forgalmát a Sasadi úti csomópont előtt ideiglenes útpályára terelték, ahonnan a Március utcánál tudnak becsatlakozni a Budaörsi útra. A Budaörsi úton kifelé a Beregszász út után egy szakaszon lezárták a külső sávot vízvezeték-építés miatt.
A Beregszász utat a Budaörsi útnál lezárták közműépítés miatt.
Budai fonódó villamoshálózat: Bécsi út, Frankel Leó út, Zsigmond tér
október 27. 06:00 - visszavonásig
Megváltozott a forgalmi rend a Bécsi úton, a Frankel Leó úton, az Üstökös utcában és a Zsigmond téren. Részletek...
A Bécsi utat a Nagyszombat uca és a Szépvölgyi út között lezárták, a Szépvölgyi úttól pedig egyirányúsították a Zsigmond térig a budai fonódó villamoshálózat építéséhez kapcsolódó munkák miatt.

A Zsigmond téren a Bécsi út és a Lajos utca között irányonként egy sáv járható.

A Frankel Leó utat lezárták az Üstökös utca és a Vidra utca között, illetve egyirányúsították a Zsigmond tértől befelé az Üstökös utcáig. A Komjádi Béla utca és a Zsigmond tér között mindkét irányban lehet közlekedni.

A Vidra utcában nem lehet közlekedni.
A Török utcában csak egy sáv járható.

Az Üstökös utcát kétirányúsították.

A Frankel Leó út felől a kétirányúsított Üstökös utcán keresztül lehet balra az Árpád fejedelem útjára kihajtani észak felé.
Budai fonódó villamoshálózat: lezárták a Bem rakpartot
október 22. 00:00 - visszavonásig
A Bem rakpartot lezárták a Batthyány tér és a Bem József tér között a budai fonódó villamoshálózat építése miatt. Részletek...
A forgalmat a kétirányúsított Fő utcába terelik át a Szilágyi Dezső tér északi oldala és a Bem József tér között.

Irányonként egy sáv járható a Bem rakpart Margit híd és a Bem József tér közötti szakaszán.

A Halász utcánál jelzőlámpás csomópontot alakítottak ki az alsó rakparton. Az észak felé közlekedők a Halász utcánál hajthatnak fel az alsó rakpartról, déli irányban érdemes a Mozaik utcánál lehajtani a Budai alsó rakpartra.

A Fő utca és a lezárt Bem rakpart közötti átvezető utak a Fő utca felől zsákutcák lettek. Balra kanyarodni a Széna tér felé a Csalogány utcánál lehet.
Filmforgatás a VIII., Szabó Ervin téren
holnapután 08:00 - holnapután 12:00-ig
Délelőtt a VIII., Szabó Ervin téren, a Baross utca – Üllői út kereszteződésénél időszakos korlátozásra kell számítani. Rövidebb időre a Baross utcából nem lehet az Üllői útra, illetve az Üllői útról a Baross utcába kanyarodni.
Útszűkület a Mester utcában
holnap 06:00 - augusztus 17. 23:59-ig
A Mester utcában az Angyal utca és a Dandár utca között felújítják a villamospályát, emiatt korlátozásokra számítsanak.
Budai fonódó villamoshálózat: Margit híd budai hídfő
november 08. 20:00 - visszavonásig
A budai fonódó villamoshálózat építése miatt módosult az Árpád fejedelem útján a forgalmi rend.

Részletek...
A Komjádi uszodától az Üstökös utcáig megváltozott a forgalmi rend. A belső sávban haladhat a közúti forgalom, a külső sávból csak jobbra, az Üstökös utcába lehet kanyarodni, a középső sáv pedig buszsáv lett.

A Tölgyfa utcában a Fekete Sas utcától egy szakaszon csak egy sávon lehet közlekedni.

Az Üstökös utcából a munkaterület megkerülésével egy sávból lehet jobbra kanyarodni az Árpád fejedelem útjára, illetve lehajtani az alsó rakpartra.

Az Árpád fejedelem útján a híd alatt irányonként egy sáv járható.

A Margit hídnál lezárták a Budai alsó rakparti le- és felhajtót.

A Margit híd, budai hídfőjéből az Árpád fejedelem útjára vezető lehajtón csak egy sáv járható (a Vidra utcánál kikapcsolták a jelzőlámpát).
További változások
Csatornaépítés a Szépvölgyi út-Pusztaszeri út kereszteződésében
ma 22:00 - augusztus 06. 05:00-ig
A Szépvölgyi út-Pusztaszeri út kereszteződésénél csatornát építenek, ezért lezárják a Szépvölgyi úton a befelé vezető külső sávot és a Pusztaszeri úton a felfelé vezető sávot.A munkaterületnél irányonként egy sáv járható.
Részletek...
A burkolat helyreállítása augusztus 5-én 22 órától 6-án hajnali 5 óráig tart.
Sávlezárás a 6-os főút fővárosi szakaszán
július 28. 07:49 - ma 18:00-ig
A 6-os főút fővárosi szakaszán a Városház tér vonalában csak egy sáv járható a kifelé vezető oldalon, mert javítják a gázvezetéket.
Csatornaépítés a XV., Deák utcában
július 27. 08:00 - augusztus 31. 18:00-ig
A XV., Deák utcát egyirányúsítják a Hubay Jenő tértől a Fő út irányában, mert a csatornaépítési munkálatok kezdődnek. Részletek...
A 125-ös autóbusz mindkét irányban módosított útvonalon közlekedik, de megálló nem marad ki.
Sávlezárás az Angeli utcában
július 27. 08:00 - augusztus 10. 08:00-ig
Az Angeli utcában a Sport utca és a Barackos út között útszűkületre kell számítani közműépítés miatt. Részletek...
A 113-as és a 113A autóbusz Nagytétény-Diósd vasútállomás megállóját áthelyezték.
Útszűkület a Váci úton
július 27. 07:00 - holnap 18:00-ig
A Váci úton kifelé a Babér utcánál csatornaépítés miatt útszűkületre kell számítani.
Sávlezárás a Podmaniczky utcában
július 25. 10:00 - visszavonásig
A Podmaniczky utcában a Jókai utcánál felbontották a külső sávot a Bajcsy-Zsilinszky út felé, mert javítják a gázvezetéket.
Lezárják a XXII., Tóth József utcát
július 25. 08:00 - augusztus 24. 18:00-ig
A XXII., Tóth József utcát lezárják a Nagytétényi út és a Pannónia utca között csatorépítés miatt. Részletek...
Az 58-as, a 141-es, a 250-es és a 258-as (941) autóbusz módosított útvonalon közlekedik.
Útszűkület az Alkotás utcában
július 22. 11:00 - visszavonásig
Az Alkotás utcában a Déli pályaudvarnál a kifelé vezető oldalon a buszmegállónál útszűkületre kell számítani gázvezeték-javítás miatt.
Gázvezeték-javítás a Pannonhalmi úton
július 20. 07:00 - augusztus 24. 18:00-ig
A XI., Pannonhalmi úton az Ugron Gábor utcánál és a Haraszt utcánál mindkét irányban gázvezeték-javítás okoz útszűkületet.
Közműépítés az I. kerületben
július 19. 07:00 - augusztus 17. 18:00-ig
Az I., Franklin utcában és a Donáti utcában a Vám utca és a Franklin utca között vasárnaptól közműépítés miatt útszűkületre kell számítani. Részletek...
Tilos megállni a táblákkal jelzett szakaszokon a Szabó Ilonka utcában, a Donáti utcában, a Vám utcában és a Franklin utcában.
Korlátozások a X., Bányató utcában
július 17. 08:00 - augusztus 17. 18:00-ig
Kőbányán, a Bányató utca–Újhegyi sétány kereszteződésben távhővezeték-felújítás kezdődik. Emiatt korlátozásokra számítsanak, a jelzőlámpák sárgán villognak.
Útszűkület a XXII., Bartók Béla úton
július 14. 08:00 - augusztus 30. 20:00-ig
A XXII., Bartók Béla úton Damjanich utca közelében csatornáznak, emiatt útszűkületre számítsanak. Részletek...
Az érintett autóbuszok megállóját áthelyezik.
Közműjavítás a X., Gyömrői úton
július 13. 14:05 - augusztus 11. 19:00-ig
A Gyömrői úton lezárták a fél útpályát a Sibrik Miklós úttól a Noszlopy utcáig a Kőér utca felé, mert gázvezetéket javítanak.
Csatornaépítés a Nagytétényi út külső szakaszán
július 13. 04:00 - augusztus 13. 08:00-ig
Folytatódik a csatornaépítés a Nagytétényi út külső szakaszán. Várhatóan július 13-a és augusztus 13-a között a Harangozó utca és Akó utca közötti szakaszán kell forgalomkorlátozásra számítani, egy sávon dolgoznak a kivitelezők, a munkaterület mellett jelzőlámpás irányítás mellett haladhatnak el a járművek váltakozó irányban.
A munkálatok idejére a Vitéz utca és az Akó utca a Kossuth utca felé ideiglenesen egyirányú lesz.
Korlátozás a XII., Böszörményi úton
július 10. 17:36 - augusztus 07. 23:30-ig
A XII., Böszörményi út Apor Vilmos tér felé vezető oldalát lezárják a Kiss János altábornagy utca előtt közműépítés miatt. Részletek...
Az érintett autóbuszok Kiss János utca megállóját a villamos peronhoz helyezik át.
Közműépítés az Angeli utcában
július 09. 08:00 - szeptember 09. 18:00-ig
A XXII., Angeli utcában a vasútállomás közelében közműépítés kezdődik, ezért útszűkületre kell majd számítani.
Részletek...
A 113-as és a 113A autóbusz Nagytétény-Diósd vasútállomás megállóját mindkét irányban áthelyezik.
Egyirányúsítás a Ritka utcában, útszűkület a Pacsirta utcában
július 08. 09:00 - augusztus 28. 20:00-ig
Gázvezetéket építenek a XX., Ritka utcában a Pacsirta utca és az Alsó határút között, valamint a Pacsirta utcában a Ritka utca és az Eperjes utca között. Útszűkületre számítsanak, valamint a Ritka utca egyirányú lesz a Pacsirta utcától az Ábrahám Géza utcáig.
Egyirányúsítás a Törökkő utcában
július 08. 08:00 - augusztus 13. 09:00-ig
A III., Törökkő utcában út-és közműfelújítás kezdődött, emiatt a Csillaghegyi út felé egyirányúsították. Kerülni a Kunigunda útja – Keled út útvonalon lehet. Részletek...
A 118-as autóbusz végállomását ideiglenesen áthelyezték.
Útszűkület a Pozsonyi utcában
július 07. 08:00 - augusztus 10. 18:00-ig
A IV., Pozsonyi utcában kifelé a Chinoin utca és az Anonymus utca között csatornát építenek, ezért csak a belső sáv lesz járható. Első ütemben a Chinoin utca és a Lebstück Mária utca között dolgoznak, ekkor a Chinoin utca zsákutca lesz az Erzsébet utca felől. Hétvégeken a Lebstück Mária utcába sem lehet behajtani a Pozsonyi utca felől.
Korlátozások az Istenhegyi úton a Németvölgyi útnál
június 22. 08:00 - ma 23:00-ig
A Istenhegyi úton a Németvölgyi út torkolatánál javítják a vízvezetéket,emiatt az Istenhegyi úton mindkét irányban csak egy sáv járható, és nem lehet bekanyarodni a Németvölgyi útra (egy rövid szakaszon egyirányú az Istenhegyi út felé).
Lezárták a Szervita teret
június 18. 08:00 - augusztus 31. 20:00-ig
A Szervita teret lezárták felújítás miatt. A Bárczy István utca kétirányú a Városház utca és a Károly körút között, ezért az utcában tilos parkolni. A Bárczy István utcából, illetve a Városház utca felől nem lehet a Petőfi Sándor utcába kanyarodni.
Útszűkület a 6-os főút fővárosi szakaszán
június 16. 10:44 - visszavonásig
A 6-os főút Fonó utcai csomópontjánál csatornáznak. A munkaterület mellett mindkét irányban sávelhúzásokkal két szűkített sávbon haladhat a forgalom és 30 km-es sebességkorlátozásra számítsanak. A Fonó utcában a torkolatnál egy sávon váltakozva lehet haladni jelzőlámpás irányítással.
Félpályás lezárás a Nagytétényi úton
június 16. 07:00 - augusztus 19. 18:00-ig
A Nagytétényi úton a Vöröskereszt utca és a Sörház utca között a fél útpályát lezárják, mivel csatornaépítés kezdődik. A váltakozó irányú áthaladást jelzőlámpa szabályozza. Részletek...
Egyirányúsítják a Sörház utcát Nagytétényi úttól a Hegyfok utca felé, valamint a Vágóhíd utcát a Gyár utca felé.
Felújítás a Gát utcában
június 15. 08:00 - augusztus 31. 18:00-ig
A IX., Gát utcában a Thaly Kálmán utca és a Márton utca közötti szakaszon útfelújítás kezdődött korlátozások mellett.
Forgalmi rend változás a Határ úti buszvégállomásnál
június 15. 08:00 - visszavonásig
Tart a Határ úti buszvégállomás átépítése, emiatt ideiglenes végállomást alakítottak ki a P+R parkoló területén. Részletek...
A közúti forgalmat érintő változás, hogy a Kőér utca irányából nem lehet kihajtani a Vak Bottyán utcába, illetve a Vak Bottyán utcán befelé haladóknak a Hamvas utcánál ki kell hajtani az Üllői útra.

Az M3-as metró Ferde utca felé vezető kijáratát is lezárták, a metró csak az 50-es villamos felől érhető el. A munkák a metró közlekedését nem érintik.
Útszűkület az Istenhegyi úton
június 08. 09:00 - augusztus 03. 17:00-ig
Kábel fektetési munkák miatt több ütemben szakaszos útszűkületre számítsanak az Istenhegyi úton a Nógrádi utca és a Nárcisz utca között. Részletek...
A munkaterület mellett sebességkorlátozásra számítsanak és tilos parkolni.
A 21, 21A, 212, 990 jelű autóbuszok Óra úti megállóhelyét áthelyezik.
Forgalmirend-változás a Nyugati téren
május 26. 08:00 - visszavonásig
A Nyugati téren megváltozott a forgalmi rend. Ismét lehet a Bajcsy-Zsilinszky útról, balra a Szent István körútra kanyarodni a Margit híd felé. A Váci útról a Szent István körútra, jobbra kanyarodók pedig jelzőlámpás irányításra számítsanak.
Tart a Németvölgyi úti csomópontépítés
május 18. 08:00 - visszavonásig
Tart a Németvölgyi út–Stromfeld Aurél út csomópont átépítése. A Németvölgyi utat egyirányúsították a Kiss János altábornagy utcától a Stromfeld Aurél út irányába. Részletek...
A Stromfeld Aurél úton mindkét irányban a már megépült körgyűrűn keresztül halad a forgalom.
Megváltozott a forgalmi rend a Frankel Leó úton
május 18. 00:01 - visszavonásig
A Frankel Leó úton megváltozott a forgalmi rend. A befelé vezető oldal forgalmát a Zsigmond tértől egy szakaszon a szervizútra terelik, míg a kifelé haladók az Árpád fejedelem útján lévő parkolón keresztül juthatnak el a Frankel Leó útra.
Korlátozás a Lánchíd utcában
május 01. 00:01 - augusztus 31. 23:59-ig
Május 1-jétől augusztus 31-éig az I., Lánchíd utcán hétvégén csak a BKK járatai hajthatnak át, illetve külön engedéllyel hajthatnak be az autósok az utca környezet- és zajterhelésének csökkentése érdekében. Részletek...

Fizetős útszakaszok - megyei matrica
február 01. 00:01 - visszavonásig
Budapesten továbbra is ingyenesen használható az M1-M7-es autópálya közös szakasza az Egér úttól, az M3-as autópálya fővárosi szakasza a Szentmihályi úttól, az M5-ös autópálya a 14 km-től (a Méta utcától) befelé;valamint az M0-s autóút az 1-es főút és az M5-ös autópálya, illetve a 4-es főút és az M3-as autópálya közötti szakaszon, továbbá a Megyeri híd (a 11-es főút és a 2-es főút között).
Február elsejétől szintén ingyen használható a Liszt Ferenc repülőtérre vezető 4-es főút a 19-es és a 21-es km között. Részletek...
Csak matricával használhatóak az M0-s autóút, illetve az autópályák egyes szakaszai.

Fizetős útszakaszok:
- az M0-s a 2-es főút és az M3-as között, illetve a 4-es főút csomópont és az M5-ös között
- az M1-es és M7-es autópálya az M0-tól, és tovább az M1-M7-es közös szakasza az Egér útig
- az M3-as autópálya Gödöllő és a Szentmihályi út között
- az M2-es teljes hosszában
- a 4-es főút Üllő-Gyömrő csomópont és Vecsés között
- az M5-ös az örkényi csomóponttól a 14-es kilométerig (a Méta utcáig)
- az M51-es az M0-s és az M5-ös között
- az M6-os Százhalombatta és az M0-s között
Megváltozott a forgalmi rend a Döbrentei utcában
december 19. 08:00 - visszavonásig
A Lánchíd utcában 30 km/órás sebességkorlátozás van érvényben, a Döbrentei utcában pedig megváltozott a forgalmi rend, az Ybl Miklós tér irányából a Döbrentei tér felé lett egyirányú. Részletek...
A 86-os busz az eredeti útvonalon közlekedik.
Folytatódik a Százlábú híd építése
december 10. 04:00 - szeptember 20. 23:50-ig
Folytatódik a Százlábú híd építése. Emiatt a Kerepesi úton megváltozott a forgalmi rend. A forgalmat az elkészült új hídra terelték. Részletek...
A befelé vezető oldalon egy hosszabb szakaszon csak egy sávon, az Örs vezér tere irányában pedig két sávon haladhat a forgalom.

Az Asztalos Sándor útról nem lehet kihajtani a Kerepesi útra.
Felüljáró építés a Pomázi úton
május 20. 00:00 - visszavonásig
A Pomázi út - Aranyhegyi út találkozásánál közúti felüljárót építenek korlátozások mellett. Az Aranyvölgy utcát megnyitották.
Felújítják a Sibrik Miklós úti felüljárót
április 12. 08:00 - május 31. 00:00-ig
A Sibrik Miklós úti felüljárón tartanak a felújítási munkálatok, ahol irányonként továbbra is egy sáv járható.
Továbbra sem lehet közlekedni a Mázsa utcában
december 14. 00:01 - visszavonásig
A Mázsa utcába nem lehet behajtani a Kőbányai út felől, a Monori utca pedig a Kőbányai úttól egyirányú a Jegenye utca felé.
budapest
bkk
 
betöltés...