bkkinfo_kozut
Valósidejű közúti közlekedési információk
Real - time road transport information
Kiemelt hírek
Lezárás a Margit körúton
holnapután 23:45 - augusztus 03. 04:30-ig
A Margit körutat lezárják az Árpád fejedelem útja és a Török utca között villamospálya-építés miatt. A forgalmat az Árpád fejedelem útjára terelik. Részletek...
A 91-es és a 191-es autóbusz az érintett szakaszon a villamospályán közlekedik, ezért a Margit híd, budai hídfő H megállóhelyet (a villamosperon mellé) a Verecke lépcső megállóhoz helyezik át.
A Görgey Artúr utca felújításának újabb üteme
július 28. 04:00 - visszavonásig
Újpesten a Görgey Artúr utca felújításának újabb üteme kezdődik.
Átadják a forgalomnak a Görgey Artúr utca - István út – Deák Ferenc utca – Csokonai utca – Klauzál utca csomópontot. Lezárják a Görgey Artúr utca Rózsa utca és Klauzál utca közötti szakaszát, a Rózsa utca és a Szilágyi utca közötti szakaszra pedig csak a tömegközlekedési járművek, illetve a célforgalom hajthat be.
Részletek...
A 12-es villamos továbbra sem közlekedik, a 14-es villamos a Lehel tér és a Szent István tér- Újpesti piac között jár, a 14E villamospótló autóbusz nem közlekedik. Újra az eredeti
útvonalán jár a 30-as, a 30A, a 121-es, a 230-as és a 930-as autóbusz.
Útszűkület az VII., Izabella utcában
július 27. 14:24 - visszavonásig
A VII., Izabella utcában a Jósika utcánál mindkét irányban útszűkület lassítja a forgalmat, mert beszakadt az útpálya.
A Fehérvári úton folytatják a közműépítést
július 27. 07:00 - visszavonásig
A Fehérvári úton tart a gázvezeték felújítása. A Hengermalom úttól a Hamzsabégi útig egy sávra szűkül le az útpálya.
Sávlezárás a Nagykörúton
július 27. 05:00 - szeptember 15. 05:00-ig
A Nagykörúton lezárták a külső sávot az Üllői úttól a Nap utcáig a Blaha Lujza tér felé vezető oldalon vízvezeték-építés miatt. Részletek...
A Ferenc körúton már korábban elkerítették a parkolósávot a Mester utcától a Tűzoltó utcáig.
Folytatódik a Budaörsi úton a közműfelújítás
július 23. 00:01 - visszavonásig
A Budaörsi úton folytatódik a vízvezeték-felújítás, emiatt a kifelé vezető oldalon a Nagyszőlős utcától a Rahó utcáig lezártak egy sávot. Részletek...
A Petőfi híd irányából így csak egy sávon lehet kijutni a Budaörsi útra.

A Budaörsi úton befelé a Fehérló utcától a Villányi útig egy sáv járható.

A Fehérló utca irányából nem lehet kihajtani a Budaörsi útra. Kerülni a Zólyomi út felé lehet.

A Fehérló utcától kifelé két szűk sávon lehet közlekedni a Nagyszőlős utcáig.
Lezárás az Erzsébet téren
július 22. 07:00 - augusztus 31. 18:00-ig
Az Erzsébet teret lezárták a Harmincad utca és a József Attila utca között, mert javítják az útburkolatot (várhatóan augusztus végéig). Akik a Petőfi Sándor utca felől érkeznek, azok csak nagyon nagy kerülővel tudnak a József Attila utcába eljutni, ezért érdemes a Kossuth Lajos utca–Pesti alsó rakpart útvonalon kerülni. Részletek...
A 16-os autóbusz a Deák Ferenc tér helyett az Arany János utcáig közlekedik, a 15-ös, a 105-ös és a 115-ös autóbusz szintén módosított útvonalon jár.
Megváltozott a forgalmi rend a Budaörsi úton a Sasadi út közelében
július 19. 06:00 - holnapután 20:00-ig
A Budaörsi úton a Sasadi út közelében lévő csomópontépítésnél megváltozott a forgalmi rend. Részletek...
A kifelé vezető oldalon átterelték a forgalmat az új útpályára. Az autópálya felé két sáv, míg tovább a Budaörsi úton egy sáv járható sávelhúzással.

A Budaörsi úti elágazás előtt már a Bozókvár utcánál szétválik a kifelé haladó forgalom, ezért idejében soroljanak be azok, akik a Budaörsi úton haladnának a Balatoni út, Őrmező és Gazdagrét felé.

A kifelé vezető oldalon lévő benzinkút az autópálya felől nem közelíthető meg.
A Széll Kálmán tér átépítése - újabb ütem
május 31. 00:01 - visszavonásig
Megváltozott a Széll Kálmán tér forgalmi rendje.
Részletek...
18-ától a Széll Kálmán térnél a Margit körúton a Széna tér felől a Dékán utca irányába megszűnik a jobbra kanyarodó sáv. A 116-os, 155-ös, 156-os autóbusz megállóját áthelyezik. A Krisztina körúton a Déli pályaudvar felé a sávokat áthelyezik, továbbra is sávelhúzásra kell számítani.

A Széll Kálmán téren a Krisztina körútról a Szilágyi Erzsébet fasorba ismét az eredeti forgalmi rend szerint lehet áthajtani. A Szilágyi Erzsébet fasorból továbbra is két sávban, jelzőlámpás irányítás nélkül juthatnak át a Krisztina körútra.

A Margit körút Dékán utca és Széna tér közötti szakaszán a Margit híd felé csak egy sáv járható közműépítés miatt.

A Várfok utcát lezárták a Csaba utca és Széll Kálmán tér között, a Vérmező út irányából pedig egyirányú a Csaba utcáig. A Vérmező út felől érkezők csak a Csaba utcán át tudnak a Krisztina körútra kijutni.

A Várfok utcát egyirányúsították a Vérmező úttól a Csaba utca felé a járda szélesítése miatt. Több autóbusz felszállóhelyét áthelyezték. Az Ostrom utcába be lehet hajtani a tér felől.

A Szilágyi Erzsébet fasorban a Széll Kálmán térnél mindkét irányban visszaállt az eredeti forgalmi rend.

A Széll Kálmán tér Margit körúti oldalán lévő autóbusz-végállomást lezárták, ezért változik az érintett járatok (5, 16, 16A, 21-es, 21A, 22, 22A, 91, 102, 116, 128, 129, 149, 155, 156, 222, 916, 922, 956, 960, 990) végállomási le- és felszállóhelye, illetve megállóhelye a téren.

A Várfok utcai töltés átépítése miatt lezárták a Széll Kálmán téri villamosalagutat. A 18-as, az 59-es és a 61-es villamos ideiglenes végállomásától a teret a Vérmező út felől új ideiglenes lépcsőkön keresztül lehet megközelíteni, míg átszálláskor a 61-es villamos másik ágához gyalogosan a Krisztina körúton lehet eljutni.
A villamosok nem haladnak át a Széll Kálmán téren; ideiglenes villamos-végállomást alakítottak ki az Attila útnál és a Káplár utcánál.

A 4-es és a 6-os villamos Dél-Budáról ismét a Széll Kálmán térig, a tér Vérmező úti oldalán kialakított ideiglenes végállomásig közlekedik.

A 18-as és az 59-es villamos rövidített útvonalon, az Attila úti ideiglenes végállomástól a Savoya Parkig, illetve a Márton Áron térig közlekedik.
A 61-es villamos megosztva közlekedik Hűvösvölgy és a Káplár utcai ideiglenes végállomás, valamint a Móricz Zsigmond körtér és az Attila úti ideiglenes végállomás között.

Meghosszabbított útvonalon jár a 91-es autóbusz (a Nyugati pályaudvar és a Királyhágó tér között), valamint a 102-es busz (Zugliget, Libegő és a Szendrő utca között).
A 116-os és a 916-os autóbusz módosított útvonalon jár, a 155-ös és a 156-os autóbusz mindkét irányban megáll a Nyúl utcánál.
Az 59A villamos és a 291-es autóbusz nem közlekedik.
(Az aktuális információkért látogasson el a www.bkk.hu/szellkalmanter oldalra.)
Lezárják éjszaka a Sibrik Miklós úti felüljárót
ma 21:00 - holnap 04:00-ig
A Sibrik Miklós úti felüljárót lezárják 21 órától másnap hajnali 4 óráig. Kerülni a Gyömrői út–Kőér utca útvonalon lehet. Részletek...
Az érintett autóbuszok (a 68-as, a 85-ös, a 98-as, a 151-es, a 202E, a 909-es és a 968-as) terelőúton járnak.

Figyeljék a kihelyezett jelzőtáblákat!
Lezárás a XI., Bartók Béla úton
július 28. 18:32 - visszavonásig
Augusztus 2-tól szeptember 30-ig a XI,. Bartók Béla út bevezető oldalát a Bertalan Lajos utca és Szent Gellért tér között lezárják távhővezeték felújítása miatt.

Részletek...
A forgalmat befelé a Bertalan Lajos utca – Budafoki út – Szent Gellért tér útvonalon terelik, ezért a Bertalan Lajos utca a Budafoki út felé, a Budafoki út pedig a Bertalan Lajos utca és Műegyetem rakpart között a városközpont felé lesz egyirányú.
A Budai alsó rakpart, illetve a Műegyetem rakpart felől a Bartók Béla utat a Bertalan Lajos utca - Budafoki út – Zenta utca útvonalon lehet elérni. A Zenta utca a Bartók Béla út felé lesz egyirányú, és a Zenta utca – Bartók Béla út csomópontban ideiglenes jelzőlámpa irányítja a forgalmat. A Bartók Béla úton balra a Móricz Zsigmond körtérnél lehet a Villányi útra kanyarodni.
A Bartók Béla út-Csíky utcai csomópontot lezárják, a Csíky utca zsákutca lesz. A 86-os, 133-as és 233-as autóbusz terelt útvonalon jár. A Szent Gellért téren Pest felé az autóbuszmegállót áthelyezik. A munkaterület mellett több helyen megállási tilalom lesz érvényben.
Egyirányúsítják a Kiscelli utcát
július 27. 07:00 - visszavonásig
Óbudán a Kiscelli utcát egyirányúsítják a Bécsi úttól Zápor utcáig kábelfektetés miatt. Kerülni a Föld utcán át lehet. (Budai Fonódó villamoshálózat építése)
Útfelújítás a Jászberényi úton
július 20. 07:00 - augusztus 31. 23:59-ig
A Jászberényi úton útfelújítás kezdődik az Éles saroknál. Sávlezárásra kell számítani. Az érintett buszmegállót áthelyezik.
Ideiglenes gyalogátkelő a Lánchídnál
július 06. 09:50 - visszavonásig
A Lánchíd pesti hídfőjénél ideiglenes gyalogátkelőhelyet létesítettek. A forgalmat jelzőlámpa szabályozza.
Sávlezárás a Közraktár utcában
július 06. 09:00 - szeptember 11. 18:00-ig
A Közraktár utcában csatornát építenek a Mátyás utca és Zsil utca között, emiatt irányonként egy sáv járható. A belső sávot kerítették el mindkét irányban.
Sávlezárás a Budai alsó rakparton
július 04. 20:00 - augusztus 19. 18:00-ig
A Budai alsó rakparton a Tímár utcánál a reggeli és a délutáni csúcsidőszak idején útszűkületre, napközben, illetve hévégén pedig fél pályás lezárásra kell számítani útfelújítás miatt.
Népfürdő utca–Vizafogó utca útvonal lezárása
május 31. 07:00 - visszavonásig
Vasárnaptól lezárják a XIII., Népfürdő utca–Vizafogó utca útvonalat a Dagály utca és a Cserhalom utca között, mert megkezdődik a Dagály strand átépítése. Kerülni a Váci út–Róbert Károly körút útvonalon lehet. Részletek...
A Dagály fürdő előtti területre kizárólag a kerékpárosok, a BKK járatai, illetve a célforgalom hajthat be.
Csomópontépítés és közműépítés a Budaörsi úton a Balatoni útnál
május 17. 07:00 - visszavonásig
Az M1-M7-es autópálya közös bevezető szakaszán a Balatoni út előtti benzinkút és a Budaörsi úton a Bozókvár utca között sávelhúzással irányonként három sáv járható. Részletek...
A Balatoni út forgalmát a Sasadi úti csomópont előtt ideiglenes útpályára terelték, ahonnan a Március utcánál tudnak becsatlakozni a Budaörsi útra. A Budaörsi úton kifelé a Beregszász út után egy szakaszon lezárták a külső sávot vízvezeték-építés miatt.
A Beregszász utat a Budaörsi útnál lezárták közműépítés miatt.
Budai fonódó villamoshálózat: Bécsi út, Frankel Leó út, Zsigmond tér
október 27. 06:00 - visszavonásig
Megváltozott a forgalmi rend a Bécsi úton, a Frankel Leó úton, az Üstökös utcában és a Zsigmond téren. Részletek...
A Bécsi utat a Nagyszombat uca és a Szépvölgyi út között lezárták, a Szépvölgyi úttól pedig egyirányúsították a Zsigmond térig a budai fonódó villamoshálózat építéséhez kapcsolódó munkák miatt.

A Zsigmond téren a Bécsi út és a Lajos utca között irányonként egy sáv járható.

A Frankel Leó utat lezárták az Üstökös utca és a Vidra utca között, illetve egyirányúsították a Zsigmond tértől befelé az Üstökös utcáig. A Komjádi Béla utca és a Zsigmond tér között mindkét irányban lehet közlekedni.

A Vidra utcában nem lehet közlekedni.
A Török utcában csak egy sáv járható.

Az Üstökös utcát kétirányúsították.

A Frankel Leó út felől a kétirányúsított Üstökös utcán keresztül lehet balra az Árpád fejedelem útjára kihajtani észak felé.
Budai fonódó villamoshálózat: lezárták a Bem rakpartot
október 22. 00:00 - visszavonásig
A Bem rakpartot lezárták a Batthyány tér és a Bem József tér között a budai fonódó villamoshálózat építése miatt. Részletek...
A forgalmat a kétirányúsított Fő utcába terelik át a Szilágyi Dezső tér északi oldala és a Bem József tér között.

Irányonként egy sáv járható a Bem rakpart Margit híd és a Bem József tér közötti szakaszán.

A Halász utcánál jelzőlámpás csomópontot alakítottak ki az alsó rakparton. Az észak felé közlekedők a Halász utcánál hajthatnak fel az alsó rakpartról, déli irányban érdemes a Mozaik utcánál lehajtani a Budai alsó rakpartra.

A Fő utca és a lezárt Bem rakpart közötti átvezető utak a Fő utca felől zsákutcák lettek. Balra kanyarodni a Széna tér felé a Csalogány utcánál lehet.
Filmforgatás a VIII., Szabó Ervin téren
augusztus 02. 08:00 - augusztus 02. 12:00-ig
Délelőtt a VIII., Szabó Ervin téren, a Baross utca – Üllői út kereszteződésénél időszakos korlátozásra kell számítani. Rövidebb időre a Baross utcából nem lehet az Üllői útra, illetve az Üllői útról a Baross utcába kanyarodni.
Útszűkület a Mester utcában
augusztus 01. 06:00 - augusztus 17. 23:59-ig
A Mester utcában az Angyal utca és a Dandár utca között felújítják a villamospályát, emiatt korlátozásokra számítsanak.
Budai fonódó villamoshálózat: Margit híd budai hídfő
november 08. 20:00 - visszavonásig
A budai fonódó villamoshálózat építése miatt módosult az Árpád fejedelem útján a forgalmi rend.

Részletek...
A Komjádi uszodától az Üstökös utcáig megváltozott a forgalmi rend. A belső sávban haladhat a közúti forgalom, a külső sávból csak jobbra, az Üstökös utcába lehet kanyarodni, a középső sáv pedig buszsáv lett.

A Tölgyfa utcában a Fekete Sas utcától egy szakaszon csak egy sávon lehet közlekedni.

Az Üstökös utcából a munkaterület megkerülésével egy sávból lehet jobbra kanyarodni az Árpád fejedelem útjára, illetve lehajtani az alsó rakpartra.

Az Árpád fejedelem útján a híd alatt irányonként egy sáv járható.

A Margit hídnál lezárták a Budai alsó rakparti le- és felhajtót.

A Margit híd, budai hídfőjéből az Árpád fejedelem útjára vezető lehajtón csak egy sáv járható (a Vidra utcánál kikapcsolták a jelzőlámpát).
Útszűkület a Kőrösi Csoma Sándor úton és az Éles saroknál
június 29. 09:00 - holnap 18:00-ig
Felújítják a X., Kőrösi Csoma Sándor utat a Mádi utca és az Éles sarok között, valamint az Éles sarok lehajtó ágát. Részletek...
Az első ütemben szegélyépítés miatt kisebb korlátozásokra kell számítani. Július 8-tól az útpálya két külső sávját zárják le, ezt követően pedig majd a két belső sávot. A forgalom irányonként egy sávban haladhat.
További változások
Sávlezárás a 6-os főút fővárosi szakaszán
július 28. 07:49 - holnapután 18:00-ig
A 6-os főút fővárosi szakaszán a Városház tér vonalában csak egy sáv járható a kifelé vezető oldalon, mert javítják a gázvezetéket.
Csatornaépítés a XV., Deák utcában
július 27. 08:00 - augusztus 31. 18:00-ig
A XV., Deák utcát egyirányúsítják a Hubay Jenő tértől a Fő út irányában, mert a csatornaépítési munkálatok kezdődnek. Részletek...
A 125-ös autóbusz mindkét irányban módosított útvonalon közlekedik, de megálló nem marad ki.
Sávlezárás az Angeli utcában
július 27. 08:00 - augusztus 10. 08:00-ig
Az Angeli utcában a Sport utca és a Barackos út között útszűkületre kell számítani közműépítés miatt. Részletek...
A 113-as és a 113A autóbusz Nagytétény-Diósd vasútállomás megállóját áthelyezték.
Útszűkület a Váci úton
július 27. 07:00 - augusztus 01. 18:00-ig
A Váci úton kifelé a Babér utcánál csatornaépítés miatt útszűkületre kell számítani.
Sávlezárás a Podmaniczky utcában
július 25. 10:00 - visszavonásig
A Podmaniczky utcában a Jókai utcánál felbontották a külső sávot a Bajcsy-Zsilinszky út felé, mert javítják a gázvezetéket.
Lezárják a XXII., Tóth József utcát
július 25. 08:00 - augusztus 24. 18:00-ig
A XXII., Tóth József utcát lezárják a Nagytétényi út és a Pannónia utca között csatorépítés miatt. Részletek...
Az 58-as, a 141-es, a 250-es és a 258-as (941) autóbusz módosított útvonalon közlekedik.
Útszűkület a Szép Juhászné úton
július 23. 10:04 - ma 18:00-ig
A II., Szép Juhászné úton útburkolat-javítás miatt napközben útszűkületre kell számítani.
Útszűkület az Alkotás utcában
július 22. 11:00 - visszavonásig
Az Alkotás utcában a Déli pályaudvarnál a kifelé vezető oldalon a buszmegállónál útszűkületre kell számítani gázvezeték-javítás miatt.
Gázvezeték-javítás a Pannonhalmi úton
július 20. 07:00 - augusztus 24. 18:00-ig
A XI., Pannonhalmi úton az Ugron Gábor utcánál és a Haraszt utcánál mindkét irányban gázvezeték-javítás okoz útszűkületet.
Közműépítés az I. kerületben
július 19. 07:00 - augusztus 17. 18:00-ig
Az I., Franklin utcában és a Donáti utcában a Vám utca és a Franklin utca között vasárnaptól közműépítés miatt útszűkületre kell számítani. Részletek...
Tilos megállni a táblákkal jelzett szakaszokon a Szabó Ilonka utcában, a Donáti utcában, a Vám utcában és a Franklin utcában.
Korlátozások a X., Bányató utcában
július 17. 08:00 - augusztus 17. 18:00-ig
Kőbányán, a Bányató utca–Újhegyi sétány kereszteződésben távhővezeték-felújítás kezdődik. Emiatt korlátozásokra számítsanak, a jelzőlámpák sárgán villognak.
Útszűkület a XXII., Bartók Béla úton
július 14. 08:00 - augusztus 30. 20:00-ig
A XXII., Bartók Béla úton Damjanich utca közelében csatornáznak, emiatt útszűkületre számítsanak. Részletek...
Az érintett autóbuszok megállóját áthelyezik.
Közműjavítás a X., Gyömrői úton
július 13. 14:05 - augusztus 11. 19:00-ig
A Gyömrői úton lezárták a fél útpályát a Sibrik Miklós úttól a Noszlopy utcáig a Kőér utca felé, mert gázvezetéket javítanak.
Korlátozás a Nagykovácsi úton
július 13. 09:00 - holnap 10:00-ig
A Nagykovácsi úton a Madár utca közelében közműépítés miatt korlátozásokra számítsanak. Részletek...
Az érintett autóbuszok Mészégető megállóját áthelyezik.
Csatornaépítés a Nagytétényi út külső szakaszán
július 13. 04:00 - augusztus 13. 08:00-ig
Folytatódik a csatornaépítés a Nagytétényi út külső szakaszán. Várhatóan július 13-a és augusztus 13-a között a Harangozó utca és Akó utca közötti szakaszán kell forgalomkorlátozásra számítani, egy sávon dolgoznak a kivitelezők, a munkaterület mellett jelzőlámpás irányítás mellett haladhatnak el a járművek váltakozó irányban.
A munkálatok idejére a Vitéz utca és az Akó utca a Kossuth utca felé ideiglenesen egyirányú lesz.
Korlátozás a XII., Böszörményi úton
július 10. 17:36 - augusztus 07. 23:30-ig
A XII., Böszörményi út Apor Vilmos tér felé vezető oldalát lezárják a Kiss János altábornagy utca előtt közműépítés miatt. Részletek...
Az érintett autóbuszok Kiss János utca megállóját a villamos peronhoz helyezik át.
Útszűkület a Szatmár utcában
július 09. 11:24 - visszavonásig
A Szatmár utcában a Rákospatak utca és a Szentes utca között gázvezetéket építenek, emiatt korlátozásokra számítsanak.
Közműépítés az Angeli utcában
július 09. 08:00 - szeptember 09. 18:00-ig
A XXII., Angeli utcában a vasútállomás közelében közműépítés kezdődik, ezért útszűkületre kell majd számítani.
Részletek...
A 113-as és a 113A autóbusz Nagytétény-Diósd vasútállomás megállóját mindkét irányban áthelyezik.
Egyirányúsítás a Ritka utcában, útszűkület a Pacsirta utcában
július 08. 09:00 - augusztus 28. 20:00-ig
Gázvezetéket építenek a XX., Ritka utcában a Pacsirta utca és az Alsó határút között, valamint a Pacsirta utcában a Ritka utca és az Eperjes utca között. Útszűkületre számítsanak, valamint a Ritka utca egyirányú lesz a Pacsirta utcától az Ábrahám Géza utcáig.
Egyirányúsítás a Törökkő utcában
július 08. 08:00 - augusztus 13. 09:00-ig
A III., Törökkő utcában út-és közműfelújítás kezdődött, emiatt a Csillaghegyi út felé egyirányúsították. Kerülni a Kunigunda útja – Keled út útvonalon lehet. Részletek...
A 118-as autóbusz végállomását ideiglenesen áthelyezték.
Útszűkület a Pozsonyi utcában
július 07. 08:00 - augusztus 10. 18:00-ig
A IV., Pozsonyi utcában kifelé a Chinoin utca és az Anonymus utca között csatornát építenek, ezért csak a belső sáv lesz járható. Első ütemben a Chinoin utca és a Lebstück Mária utca között dolgoznak, ekkor a Chinoin utca zsákutca lesz az Erzsébet utca felől. Hétvégeken a Lebstück Mária utcába sem lehet behajtani a Pozsonyi utca felől.
Korlátozások az Istenhegyi úton a Németvölgyi útnál
június 22. 08:00 - holnapután 23:00-ig
A Istenhegyi úton a Németvölgyi út torkolatánál javítják a vízvezetéket,emiatt az Istenhegyi úton mindkét irányban csak egy sáv járható, és nem lehet bekanyarodni a Németvölgyi útra (egy rövid szakaszon egyirányú az Istenhegyi út felé).
Lezárták a Szervita teret
június 18. 08:00 - augusztus 31. 20:00-ig
A Szervita teret lezárták felújítás miatt. A Bárczy István utca kétirányú a Városház utca és a Károly körút között, ezért az utcában tilos parkolni. A Bárczy István utcából, illetve a Városház utca felől nem lehet a Petőfi Sándor utcába kanyarodni.
Útszűkület a 6-os főút fővárosi szakaszán
június 16. 10:44 - visszavonásig
A 6-os főút Fonó utcai csomópontjánál csatornáznak. A munkaterület mellett mindkét irányban sávelhúzásokkal két szűkített sávbon haladhat a forgalom és 30 km-es sebességkorlátozásra számítsanak. A Fonó utcában a torkolatnál egy sávon váltakozva lehet haladni jelzőlámpás irányítással.
Félpályás lezárás a Nagytétényi úton
június 16. 07:00 - augusztus 19. 18:00-ig
A Nagytétényi úton a Vöröskereszt utca és a Sörház utca között a fél útpályát lezárják, mivel csatornaépítés kezdődik. A váltakozó irányú áthaladást jelzőlámpa szabályozza. Részletek...
Egyirányúsítják a Sörház utcát Nagytétényi úttól a Hegyfok utca felé, valamint a Vágóhíd utcát a Gyár utca felé.
Felújítás a Gát utcában
június 15. 08:00 - augusztus 31. 18:00-ig
A IX., Gát utcában a Thaly Kálmán utca és a Márton utca közötti szakaszon útfelújítás kezdődött korlátozások mellett.
Forgalmi rend változás a Határ úti buszvégállomásnál
június 15. 08:00 - visszavonásig
Tart a Határ úti buszvégállomás átépítése, emiatt ideiglenes végállomást alakítottak ki a P+R parkoló területén. Részletek...
A közúti forgalmat érintő változás, hogy a Kőér utca irányából nem lehet kihajtani a Vak Bottyán utcába, illetve a Vak Bottyán utcán befelé haladóknak a Hamvas utcánál ki kell hajtani az Üllői útra.

Az M3-as metró Ferde utca felé vezető kijáratát is lezárták, a metró csak az 50-es villamos felől érhető el. A munkák a metró közlekedését nem érintik.
Útszűkület az Istenhegyi úton
június 08. 09:00 - augusztus 03. 17:00-ig
Kábel fektetési munkák miatt több ütemben szakaszos útszűkületre számítsanak az Istenhegyi úton a Nógrádi utca és a Nárcisz utca között. Részletek...
A munkaterület mellett sebességkorlátozásra számítsanak és tilos parkolni.
A 21, 21A, 212, 990 jelű autóbuszok Óra úti megállóhelyét áthelyezik.
Forgalmirend-változás a Nyugati téren
május 26. 08:00 - visszavonásig
A Nyugati téren megváltozott a forgalmi rend. Ismét lehet a Bajcsy-Zsilinszky útról, balra a Szent István körútra kanyarodni a Margit híd felé. A Váci útról a Szent István körútra, jobbra kanyarodók pedig jelzőlámpás irányításra számítsanak.
Tart a Németvölgyi úti csomópontépítés
május 18. 08:00 - visszavonásig
Tart a Németvölgyi út–Stromfeld Aurél út csomópont átépítése. A Németvölgyi utat egyirányúsították a Kiss János altábornagy utcától a Stromfeld Aurél út irányába. Részletek...
A Stromfeld Aurél úton mindkét irányban a már megépült körgyűrűn keresztül halad a forgalom.
Megváltozott a forgalmi rend a Frankel Leó úton
május 18. 00:01 - visszavonásig
A Frankel Leó úton megváltozott a forgalmi rend. A befelé vezető oldal forgalmát a Zsigmond tértől egy szakaszon a szervizútra terelik, míg a kifelé haladók az Árpád fejedelem útján lévő parkolón keresztül juthatnak el a Frankel Leó útra.
Korlátozás a Lánchíd utcában
május 01. 00:01 - augusztus 31. 23:59-ig
Május 1-jétől augusztus 31-éig az I., Lánchíd utcán hétvégén csak a BKK járatai hajthatnak át, illetve külön engedéllyel hajthatnak be az autósok az utca környezet- és zajterhelésének csökkentése érdekében. Részletek...

Útfelújítás a Csabagyöngye utcában
március 16. 07:00 - holnap 20:00-ig
A XVII.,Csabagyöngye utcát lezárják a Lemberg utca és a Zrínyi utca között útfelújítás miatt. A betorkolló utcák zsákutcák lesznek, a Gömbvirág utca és a Nyitány utca irányából közelíthetőek meg.

Részletek...
A felújítás ideje alatt az érintett buszjáratok a Péceli út-Zrínyi utca terelőúton közlekednek.
Fizetős útszakaszok - megyei matrica
február 01. 00:01 - visszavonásig
Budapesten továbbra is ingyenesen használható az M1-M7-es autópálya közös szakasza az Egér úttól, az M3-as autópálya fővárosi szakasza a Szentmihályi úttól, az M5-ös autópálya a 14 km-től (a Méta utcától) befelé;valamint az M0-s autóút az 1-es főút és az M5-ös autópálya, illetve a 4-es főút és az M3-as autópálya közötti szakaszon, továbbá a Megyeri híd (a 11-es főút és a 2-es főút között).
Február elsejétől szintén ingyen használható a Liszt Ferenc repülőtérre vezető 4-es főút a 19-es és a 21-es km között. Részletek...
Csak matricával használhatóak az M0-s autóút, illetve az autópályák egyes szakaszai.

Fizetős útszakaszok:
- az M0-s a 2-es főút és az M3-as között, illetve a 4-es főút csomópont és az M5-ös között
- az M1-es és M7-es autópálya az M0-tól, és tovább az M1-M7-es közös szakasza az Egér útig
- az M3-as autópálya Gödöllő és a Szentmihályi út között
- az M2-es teljes hosszában
- a 4-es főút Üllő-Gyömrő csomópont és Vecsés között
- az M5-ös az örkényi csomóponttól a 14-es kilométerig (a Méta utcáig)
- az M51-es az M0-s és az M5-ös között
- az M6-os Százhalombatta és az M0-s között
Megváltozott a forgalmi rend a Döbrentei utcában
december 19. 08:00 - visszavonásig
A Lánchíd utcában 30 km/órás sebességkorlátozás van érvényben, a Döbrentei utcában pedig megváltozott a forgalmi rend, az Ybl Miklós tér irányából a Döbrentei tér felé lett egyirányú. Részletek...
A 86-os busz az eredeti útvonalon közlekedik.
Folytatódik a Százlábú híd építése
december 10. 04:00 - szeptember 20. 23:50-ig
Folytatódik a Százlábú híd építése. Emiatt a Kerepesi úton megváltozott a forgalmi rend. A forgalmat az elkészült új hídra terelték. Részletek...
A befelé vezető oldalon egy hosszabb szakaszon csak egy sávon, az Örs vezér tere irányában pedig két sávon haladhat a forgalom.

Az Asztalos Sándor útról nem lehet kihajtani a Kerepesi útra.
Felüljáró építés a Pomázi úton
május 20. 00:00 - visszavonásig
A Pomázi út - Aranyhegyi út találkozásánál közúti felüljárót építenek korlátozások mellett. Az Aranyvölgy utcát megnyitották.
Felújítják a Sibrik Miklós úti felüljárót
április 12. 08:00 - május 31. 00:00-ig
A Sibrik Miklós úti felüljárón tartanak a felújítási munkálatok, ahol irányonként továbbra is egy sáv járható.
Továbbra sem lehet közlekedni a Mázsa utcában
december 14. 00:01 - visszavonásig
A Mázsa utcába nem lehet behajtani a Kőbányai út felől, a Monori utca pedig a Kőbányai úttól egyirányú a Jegenye utca felé.
budapest
bkk
 
betöltés...